Doznaj zašto su zimske kutijice BeautyBoxa najtraženije!

Foto: Promo

DA djevojke opet nisu ostale ravnodušne. Usklici sreće, zahvale, Storiji na Instagramu samo su neki načini kojima su djevojke pokazale svoje zadovoljstvo još jednom kutijicom sreće. Euforiji su se priključile i Influencerice na društvenim mrežama koje su redovito dio BeautyBox priče.  

Brzo klikni na www.beautybox.hr i priključi se euforiji oko kutijice sreće.

Hej znaš li tko se najviše veseli kraju mjeseca? Pretplatnice BeautyBoxa! Kutijica sreće puna kvalitetnih beauty proizvoda svaki mjesec krije nova iznenađenje za samo 99 kuna iako je vrijednost proizvoda u kutiji u prosjeku ČAK pet puta veća. Wow! Savršeno iznenađenje za tebe ili tvoje najdraže.

Najbolji božićni poklon za tvoju frendicu stiže ravno pod bor.

Blogerica Matea otkriva u videu zašto su zimske BeautyBox kutije najtraženije i po čemu je to posebna kutija iz studenog.

 

Čak ŠEST full size proizvoda razveselilo je djevojke diljem Hrvatske. Beauty tretman može početi uz super kul proizvode iz kutijice sreće. Iz BeautyBoxa nam kažu da je veliki interes za njihovim kutijicama i izvan Hrvatske, a to ni ne čudi s obzirom na sadržaj koji svaki mjesec stiže. Otkrivaju nam i da će blagdanska kutijica sreće biti najposebnija.

DOVE micelarni gel za tuširanje (originalno pakiranje, 250 ml, 18, 49 kuna) blago djeluje na kožu ostavljajući je glatkom i mekom. Micelarni gel za tuširanje pogodan je za svakodnevnu uporabu posebno u zimskim mjesecima kada je koža dodatno nadražena i isušena.

BeautyBox se pobrinuo za blistavi osmijeh i razveselio pretplatnice Xwhite VISIBLE profesionalnim trakicama za izbjeljivanje zubi (originalno pakiranje, dva komada, 80 kuna). Trakice uklanjanju dugogodišnje mrlje na zubima i njima se postiže jednaki učinak izbjeljivanja kao u stomatološkim ordinacijama.

Posljedice hladnoće i suhog zraka na rukama možete ublažiti ZIAJA kremom za ruke (originalno pakiranje, 100 ml, 12, 90 kuna)  koja je na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Krema je suptilnog mirisa, brzo se upija i poboljšava elastičnost kože.

U kutijici sreće bili su i Keune proizvodi. Keune care colour brilliant conditioning sprej (originalno pakiranje, 140 ml, 99 kuna) ili tinta color care šampon ili regenerator (travel size, 80 ml, 32, 00 kune) ili silver savior šampon ili regenerator (travel size, 80 ml, 32, 00 kune). Keune proizvodi štite kosu od štetnog UV-A i UV-B zračenja, dubinski je regenerirajući i dajući joj sjaj.

Za sjajne i njegovane usne pobrinuo se NIKEL svojim balzamom za usne od vanilije (originalno pakiranje, 12 ml, 49, 00 kuna). bogati balzam hrani, štiti i njeguje usne čineći ih glatkima i baršunastima.

U kutijici sreće dio pretplatnica razveselio je WET N WILD primer (originalno pakiranje, 25 ml, 44, 90 kuna) koji ujednačava kožu. Sadrži biserne pigmente za savršen sjaj, bez glutena je mirisa i parabena i veganski je proizvod. Drugi dio pretplatnica uživa u ružu za usne (originalni proizvod, 3,3, g, 22, 90 kuna) s polu mat završetkom. Dugotrajan ruž sadrži baršunastu strukturu koja ne isušuje usne.

Ovo te potaknulo da konačno i ti uživaš u kutijici sreće? Ne čekaj dugo jer blagdansko izdanje BeautyBoxa odlazi brzinom munje. Klikni na www.beautybox.hr i naruči svoju kutijicu sreće. BeautyBox ti je pripremio super iznenađenje. Znaju da želiš izbjeći gužve u redovima i kaos blagdanskog shoppinga pa je snizio cijenu poštarine. Za prvu kutiju plaćaš poštarinu 25 kuna, dok za svaku dodatnu u istoj narudžbi samo pet. Što čekaš? Neka kutijica sreće bude tvoje iznenađenje pod borom. ☺