Dvije domaće modne ikone u godinama sinoć su mamile poglede u dva različita izdanja

Foto: Promo 

JEDNA je umirovljena sutkinja, druga naša najstarija manekenka, a obje imaju besprijekoran stil.
 
Naravno, riječ je o Đurđi Tedeschi i Zvončici Vučković koje su sinoć još jednom potvrdile da s razlogom već desetljećima slove kao stilske ikone na našim prostorima, ali i šire. Njih dvije nisu propustile treću večer  FASHION.HR-a i dodjelu prve modne nagrade Ana Lendvaj, a za tu prigodu složile su odlična, ali i potpuno različita izdanja.
 
 
Zvončica je najavila dolazak proljeća u šarenom outfitu i zabranjenoj kombinaciji boja koja, zapravo, izgleda totalno chic te je dokazala da i u šezdesetima budno prati trendove, a preko narančasto-ružičastog outfita odvažno je prebacila i tamnozeleni kaput te usne naglasila crvenim ružem. Za razliku od nje, majka poduzetnika Emila Tedeschija mamila je poglede u potpuno crnom izdanju.
 
Iako smo i nju navikli viđati u šarenim izdanjima, gospođa Đurđa ovoga puta demonstrirala je kako složiti efektan crni outfit čija je glavna zvijezda bio asimetričan šešir. Nosila je i kul haljinu s džepovima i odlične čizme, a od ove dame u sedamdesetima mlađe generacije mogle bi puno toga naučiti o modi i stilu.