Dvije haljine iz Manga koje bi bile savršene samo da su jeftinije

Foto: Mango

IDEALNE za nadolazeću party sezonu, ali i romantični spoj.
 
Mnogi high-street brendovi već su predstavili svoje party kolekcije, jer blagdanska sezona već opasno kuca na vrata, a među njima je i jedan od najpopularnijih, Mango.
 
 
 
Španjolski brend predstavio je svoju prekrasnu "Before Midnight" kolekciju koja vrvi savršenim komadima i u kojoj ćete svakako biti primijećene.
 
 
 
Kratke šljokičaste haljine, midi baršunasta haljina, topić na jedno rame sa šljokicama, jaknica od umjetnog krzna, čipkasto-prozirni crni topić, teddy kaputići... U kolekciji će se naći za svakoga ponešto.
 
 
A našoj redakciji posebno su za oko zapale dvije prekrasne haljine u smaragdno-zelenoj boji u koje ćete se zaljubiti i vi, no velika je vjerojatnost da će vas odbiti njihove visoke cijene.
 
 
Prva ima seksi otvor na leđima i veže se , a njezina je cijena 700 kuna, dok je druga midi haljina od kraljevskog baršuna s dugim rukavima koja može biti vaša za 1200 kuna, a u kampanji je odlično sparena sa statement naušnicama koje koštaju svega 80 kuna, što si možemo priuštiti.
 
Cijelu kolekciju pogledajte OVDJE.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Mango, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mango.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.