Dvije slavne dame sinoć su potvrdile popularnost baršunastih haljina

Foto: Splash News, Instagram

SJEĆATE se kakav je kaos baršun izazvao prošle godine?


Odjeća od baršuna u prošlosti se smatrala luksuzom. No vremena se mijenjaju pa si tako baršun danas možemo priuštiti doslovno svi, a gotovo svi dizajnerski i high-street brendovi i ove jeseni u ponudi imaju odjeću i modne dodatke upravo od ove čupave tkanine, meke i ugodne na dodir.

O da, baršun je i ove jeseni hit, a dok se prošle godine nosio na doslovno svemu, pa čak i donjem rublju, ove godine posebno su popularne elegantne haljine koje se mogu kombinirati za dan, ali i za noć.



A da će ovaj kraljevski materijal dominirati i ovom hladnijom sezonom, potvrdile su sinoć neke domaće ljepotice poput bivše manekenke Ive Leko, ali i dvije svjetski poznate dame.

Radi se o glumici Jennifer Garner koja doista blista nakon razvoda od Bena Afflecka te njezinoj kolegici i modelu Kate Upton koja je u jednoj baršunastoj haljini prošetala New Yorkom s novopečenim suprugom Justinom Verlanderom.



I dok se Jennifer odlučila za onu na jedno rame u prekrasnoj boji vina, Kate je blistala u ljubičastoj preko koje je prebacila sivi kaput. Jennifer je odabrala i cipele od baršuna, dok se Kate odlučila za crvene sandale vrlo popularne među slavnim damama.

High-street dućani vrve ovim modelom haljina, pa nećete imati problema s pronalaskom jedne.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.

 Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.