Dvije slavne manekenke prošetale Cannesom u očajnim izdanjima

Foto: Splash, Getty

ONE su najbolje prijateljice i trenutno jedne od najtraženijih manekenki na svijetu.
 
No iako nose revije nekih od najvećih dizajnerskih imena, osobno baš i nemaju stila, što su još jednom dokazale u Cannesu. Kendall Jenner i Bella Hadid nisu propustile ni ovogodišnji Filmski festival u Cannesu gdje su na crvenom tepihu obje zablistale u raskošnim izdanjima. 
 

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

Kendall je na crveni tepih vratila golotinju u potpuno prozirnoj bijeloj haljini s volanima i mini zelenom modelu, dok je Bella izgledala kao princeza u haljini nijanse lososa i s raskošnom ogrlicom oko vrata, a još nam je bila ljepša u crvenom poluprozirnom izdanju. No nakon što su pokorile crveni tepih u outfitima koje su im, očito, slagali stilisti, manekenke su se za zajednički večernji izlazak u Cannesu preodjenule u očajna izdanja.
 
 
Kendall je uskočila u mini metalik ružičastu haljinu koju je iskombinirala sa svjetlucavim salonkama u istoj nijansi i crnim čarapama. No još gore nam je bilo izdanje Belle Hadid koja je izgledala kao da se uputila u teretanu pa se na pola puta predomislila i odlučila za noćni izlazak. Manekenka je nosila srebrne biciklističke hlačice i crnu kratku majicu te sportski outfit upotpunila raskošnim dijamantnim nakitom i minimalističkim natikačama s visokom petom kakve su se nosila u devedesetima.
 
Inače bismo vas pitali koji vam je look bolji, no ovoga puta pitat ćemo vas koji vam se sviđa manje, jer sumnjamo da ćete ijedno od ovih izdanja manekenki poželjeti iskopirati: