Dvije super odjevene Hrvatice potvrdile su jedan veliki zimski trend

Foto: Elizabeth Marina Tompkins/Instagram, Bershka, Mango, Stradivarius, Zara

OVE zime nećete trebati potrošiti mnogo novaca da biste bili u trendu.
 
Dovoljno će biti nabaviti tek jedan modni dodatak koji možete naći i za manje od 100 kuna. U trend su se već zaljubile i dvije poznate Hrvatice čijim modnim savjetima uvijek vjerujemo, jer obje imaju super stil. Jedna od njih je Petra Nižetić, a čim bacite pogled na njezinu fotku, znat ćete o kojem se modnom dodatku radi.
 
 
Naravno, riječ je o beretki koja se ove sezone vratila u velikom stilu i uspjela izboriti svoje mjesto na samom vrhu liste popularnih modnih dodataka za nadolazeću zimu. Petra je nabavila i hit model ukrašen biserima, detaljem koji je ove sezone s nakita prešao na odjeću, cipele i modne dodatke.
 
 
A lijepa supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, Izabel, nabavila je klasičnu beretku u tamno zelenoj boji koja savršeno laska njezinim očima.  
 
 
Stylish Hrvatice potvrdile su ono o čemu su se već raspisali i svjetski modni časopisi, a to je da će najpopularnije kape ove zime biti "francuske" beretke u bilo kojoj varijanti, ovisno o ukusu onog tko je nosi. Trend su prepoznale i popularne high-street trgovine koje su napunile svoje police beretkama od kože, krzna, s pomponima, ukrasima... Izdvojili smo najljepše modele:
 
Siva s biserima, Zara 119,90 kn
 
S pomponom, Bershka, 129,90 kn
 
Krznena, Stradivarius, 69,90 kn
 
Crna s biserima, Mango, 169,90 kn
 
Crvena Zara, 99,90 kn
 
Ružičasta s biserima, Stradivarius, 79,90 kn
 
Kožna, Bershka, 99,90 kn
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.