Elegantna i kod kuće: Nina Badrić oduševila pratitelje u pidžami

Foto: Instagram

ZBOG pandemije koronavirusa ljudima se preporučuje da, ako ne moraju, ne izlaze iz kuće pa je trenutno najpoželjniji odjevni komad - pidžama.

Takozvano JOMO (Joy Of Missing Out) odijevanje, što bi se na hrvatskom moglo prevesti kao odijevanje za uživanje u propuštanju događanja, pojam je koji se ovih dana često čuje te idealan trend za samoizolaciju.

A da je moguće izgledati elegantno i u kućnom izdanju potvrdila je pjevačica Nina Badrić, koja je svojom pidžamom oduševila pratitelje.

"Ostajem doma", napisala je Nina uz fotku na kojoj nosi svileno odijelo u stilu pidžame ili pidžamu u stilu odijela. A iako ni mi, poput njezinih pratitelja, nismo sigurni o kojem se točno odjevnom komadu radi jer su kompleti u stilu pidžama već nekoliko godina u modi, pjevačica je za ovo izdanje dobila brojne komplimente.

Obožavatelji su pohvalili i njezin make-up te frizuru, a neki su joj sugerirali da češće nosi razdjeljak na stranu jer joj sjajno stoji.

Osim za izgled, Nina je dobila pohvale i za poticanje odgovornog ponašanja na društvenim mrežama na što se ovih dana poziva i sve druge koji imaju značajan javni utjecaj.