ELFS hulahopke za moderne zavodnice

JEDAN od najvećih modnih hitova ove sezone svakako su najlonke sa različitim motivima, a odavno je poznato da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti i erotičnosti. Rihanna, Beyonce i Cheryl Cole postavile su trend otkačenih najlonki s efektom "umjetnih haltera", a otkačeni modni dvojac sada na hrvatsko tržište donosi nešto sasvim novo.

Svojim prepoznatljivim printom u obliku zvjezdica i prepoznatljivog ELFS loga ELFS-i su dizajnirali hulahopke kao sastavni dio svoje recentne "Mafia Lady" kolekcije. Hulahopke ukrašene printom pištolja odmah po svom pojavljivanju postale su apsolutni must have svake moderne cure.

Hulahopke su idealne gustoće, 18 dena, a dolaze u pakiranju od 3 komada. Cijena paketa u kojem su tri para hulahopki je 300 kn, a  možete ih nabaviti u ELFS storeu. Na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i ELFS loga sa čipkanom podvezicom i pištoljem. Bilo da ih nosite za dnevne ili večernje varijante, ove seksi hulahopke možete bez problema uklopiti u svoj svakodnevni stil. ELFS hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

Dopustite da Vam ELFS hulahopke iscrtaju Vašu nogu, budite svjesne u odabiru koji je nužan. Sve je bitno i sve je slika o Vama, stoga budite drugačiji svojim stilom i odaberite ELFS hulahopke.

Dečki iz dvojca ELFS izjavili su: "Moramo priznati da je dizajniranje hulahopki bio pravi modni izazov. Napraviti estetski lijepe, udobne i odvažnije hulahopke bio je zabavan proces kojem smo nadamo se uspješno završili. Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice. Drago nam je da smo i ovim dizajnom proširili svoje modno djelovanje i da će naše hulahopke uveseliti mnoge gradove i ulice." 
 
Ove seksi čarape u kampanji su predstavile manekenke Lidija Lešić, Lana Petanić i Luna Valas, za make up je bila zadužena Simona Antonović, frizure Salon Ruža Institut Kerastase, a fotke potpisuje Goran Matijašec.