Elizabeth Olsen: Nova "It cura"

ELIZABETH Olsen, mlađa sestra najpoznatijih medijski eksponiranih blizanki u svijetu, Ashley i Mary Kate Olsen, opasno je zakoračila u svijet mode. Nema časopisa u kojem se ona u zadnje vrijeme nije pojavila, a ni internetski portali diljem svijeta ne zaostaju u tome da objave barem neku njenu fotografiju ili intervju sa tom zgodnom plavušom. Prošlog mjeseca, glumica je bila vrlo zaposlena, a kao novu it-girl prepoznali su je i najutjecajniji britanski trendseteri - časopis Glamoure i dućan ASOS.

Popularni online dućan ASOS izabrao je upravu ovu mladu glumicu kao lice koje će krasiti proljetno izdanje njihovog časopisa. U intervjuu za ASOS magazin Elizabeth je priznala da nikad nije posuđivala odjeću od slavnih sestara, jer je uvijek bila viša i jača od njih, no vršnjaci su je u tinejdžerskim danima provocirali izjavama da sve što nosi dobiva od starijih poznatih sestara te ju je to zaista frustriralo.

Izjavila je i da, bez obzira na djetinjstvo u kojem je glavnu riječ imala filmska karijera njenih sestara, a za nju se u javnosti gotovo pa nije ni znalo, ima divan odnos s njima, i da su za nju one uvijek tu što ju posebno veseli.

Sudeći po megapopularnom ASOS-u koji ju je izabrao za lice s njihove naslovnice, ona je pravi odabir za predstavljanje svega što je apsolutni hit u modnom svijetu, jer je i oni smatraju jednom od najzanimljivijih relativno novih lica na modnom području.

Sljedeći na redu bio je britanski ženski časopis Glamour, koji je za svoje novo izdanje za mjesec ožujak također odabrao baš nju da nosi kreacije s potpisom najpoželjnijih modnih imena. Na slikama Elizabeth nosi nježne pastelne nijanse kuća Miu Miu i Louis Vuitton, koje su ovog proljeća apsolutni hit i koje svjetske trendseterice iščekuju u buticima tih poznatih butika s velikim nestrpljenjem.

Osim mode i slikanja za različite ženske časopise, Elizabeth se i dalje čvrsto drži glume, a posljednje što je snimila je film "Love, Peace and Misunderstanding", u kojem glumi s Jane Fondom i Catherine Keener.