Evo kako je Jennifer Aniston reagirala na razvod Brada i Angeline

Foto: Getty, Giphy

NE, nije se oglasila na društvenim mrežama.

Apsolutno sve o čemu se priča posljednja dva dana jest razvod Brada i Angeline, nakon punih 12 godina ljubavi.

Logično, odmah se počelo spominjati i ime Bradove bivše supruge Jennifer Aniston, kojoj je Angelina preotela Brada, davne 2004. godine, na setu filma "Gospodin i gospođa Smith".

Twitter je jučer gotovo eksplodirao od sprdnji s razvodom jednog od najljepših holivudskih parova, a glavna zvijezda bila je Jennifer, koja je po twitterašima sigurno dobro proslavila ovu vijest.

No, čini se kako to baš nije bilo tako kako su si zamislili korisnici spomenute društvene mreže, jer kako navodi US Weekly, Jennifer je smireno prokomentirala kako je to karma te nipošto nije skakutala po kući od sreće.

47-godišnja glumica, koja je ju sretnom braku s kolegom Justinom Therouxom, navodno je bliskim prijateljima priznala kako je osjetila određeno zadovoljstvo. "Da, to se zove karma", otkrila im je.

"Jennifer je oduvijek smatrala kako je njihov prekid samo pitanje vremena. Nikada nije osjećala kako je Angelina ona koja će ga zadržati. Ona je previše komplicirana, a Brad je vrlo jednostavan. No, mislila je kako će ga Angelina ostaviti zbog nekog drugog."



No, prijatelji bliski glumici otkrivaju kako ga ona i dalje voli te mu želi sve najbolje. "Ona je jako sretna te želi da Brad bude isto. Više se ne želi vraćati na onu negativnost, koja je bila oko nje, nakon što ju je Brad ostavio", zaključili su.

Karma is a bitch...