Fantastična haljina Marijane Batinić spaja sve aktualne trendove

HALJINE na preklop već mjesecima vladaju modnom scenom. Ovaj kroj laska apsolutno svakoj figuri, vizualno sužava struk, skriva sve potencijalne nedostatke te decentno ističe obline. Riječ je o modelu haljine koji možete nositi na plažu, ali i u izlazak.

O njihovoj popularnosti svjedoči i činjenica da im nije odoljela čak ni kraljica Letizia, a da su haljine na preklop idealan odabir za sve prilike, dobro zna i Meghan Markle. Svoje su mjesto pronašle i u ormarima Zagrepčanki pa ne čudi što se u njih zaljubila Marijana Batinić koja je zauzela laskavo treće mjesto u izboru za najbolje odjevenu Hrvaticu.

Kada su trendovi u pitanju, retro komadi ponovno su IN, a boho stil i resice su neki od najrazigranijih modnih povratnika. Resice više ne krase samo torbe, sandale i jakne, već su se preselile i na haljine te su zaslužne za modno oživljavanje sedamdesetih. Uz to, trendseterice nisu odoljele ni povratku puf rukava koji su obilježili modu 80-ih.

No, jeste li se ikada zapitali kako bi izgledala haljina koja je spoj svih ovih trendova? Marijana Batinić ju je pronašla.

Zgodna voditeljica još jednom je oduševila nepogrešivim modnim odabirom te je potvrdila da ponekad ipak ne vrijedi pravilo "manje je više".

Preklop, resice i puf rukavi - sve je tu. Ipak, unatoč modnim skepticima, konačan rezultat je očaravajuć.

Njezino divlje, zaigrano, a opet damsko i profinjeno izdanje oduševilo je pratitelje te je, baš kao i nebrojeno puta do sad, zaslužila stilsku peticu.