Fantastične cipele Nine Mie Čikeš sinoć su ukrale cijeli show

Foto: Matija Habljak/PIXSELL,Promo

ZGODNA zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš poznata je kao velika zaljubljenica u modu i rado je viđeno lice na svim domaćim modnim eventima.

Stoga je bilo sasvim očekivano da neće propustila ni onaj najveći koji je trenutno u tijeku, a riječ je o Fashion.hr-u. Četvrte večeri prestižnog domaćeg tjedna mode, u kojoj su svoje nove kolekcije predstavili brendovi TWINS, Jelena Holec, Staša Design i KLISAB, Nina je plijenila pažnju iz prvog reda publike svojom sjajnom haljinom, ali i još boljim cipelama.

Nina je izgledala poput princeze u asimetričnoj svijetloplavoj haljini modnog dvojce TWINS koju je iskombinirala s cipelama koje nikome nisu mogle promaknuti. Njene upečatljive salonke bile su ukrašene srebrnim šljokicama, ružičastim ružicama te svijetloplavim detaljima od umjetnog krzna na block potpetici te su savršeno upotpunile njenu poprilično jednostavnu haljinu. 

Arhitektica je svemu dodala i crnu prozirnu torbicu s lancem te je u ovom izdanju apsolutno pomela konkurenciju. U drugi plan je pao i njen bivši dečko Miran Kurspahić, glumac poznat po ekscentričnom modnom izričaju koji je također sinoć bio na eventu.

Njih dvoje prekinuli su svoju dvogodišnju vezu krajem prošle godine, a Nina se ovog ljeta udala za direktora Croduxa Ivana Jelčića nakon samo nekoliko mjeseci veze i to u Las Vegasu.

Osim bivšeg para, Fashion.hr nisu propustile ni druge poznate osobe s domaće modne i šoubiz scene, a tko nas je posebno oduševio svojim stajlingom, pogledajte u nastavku:


Anita Dujić


Antonija Blaće


Bojana Gregorić Vejzović


Borna Rajić


Hana Hadžiavdagić Tabaković


Lidija Lešić


Nevena Rendeli

Tihana Harapin Zalepugin