Frajeri, pažnja: Otkrivamo što žene zaista žele

MUŠKARCI se uvijek žale kako nikada ne mogu biti sigurni u ono što žene žele imati u vezi. Iako ponekad ni same ne znamo točno što želimo, neke su stvari univerzalne i s njima muškarac nikada ne može pogriješiti.

Poštovanje

Svaka žena želi osjetiti da njen partner poštuje njezino mišljenje, karijeru, interese, prijatelje, tijelo i um. Ne tražimo da se muškarci slažu sa svime što napravimo ili pomislimo,  no ipak želimo osjetiti da nas tretiraju kao ravnopravne sudionike u razgovoru i odlukama.

Seks

Mit o tome da žene vrlo često boli glava kada su u krevetu s dragim nema puno veze s istinom. Istina, ponekad nismo raspoložene, no to više možemo pripisati činjenici da su mnogi muškarci sebični u krevetu i ne vode računa o našim potrebama, već samo žure obaviti posao kako bi se mogli okrenuti na drugu stranu i zahrkati. Žene vole seks, pogotovo ako je dobar.

Romantika

To je valjda svima jasno. Čak i one djevojke koje tvrde kako ne vole romantične geste neće ostati ravnodušne pred muškarcem koji ih iznenadi nečim lijepim i romantičnim. Ruža koju dobijemo bez razloga, večera kada ju ne očekujemo ili jednostavne geste koje nam pokazuju da nas naš tip obožava definitivno su nešto što želimo u vezi. Romantika je uvijek dobrodošla, samo treba izbjegavati previše patetike.

Vrijeme

Vrijeme koje naš tip provodi s nama vrjednije je od bilo kakvih poklona i materijalnih stvari. Često se događa da zbog manjka vremena pribjegavamo brzinskim rješenjima u obliku poklona ili večera kojima se želimo iskupiti zbog činjenice da ne provodimo dovoljno vremena skupa, no to nikako ne smije biti slučaj. Žene cijene vrijeme i predanost više od bilo čega.


Večera kod kuće

Činjenica da se naš tip potrudio i skuhao večeru za nas toliko je seksi da ćemo zauvijek poželjeti ostati s njim. Ne mora biti riječ o fensi večeri, dovoljno je da napravi i neku jednostavnu varijantu: Bitno je da se potrudi.

Komunikacija


Najbolji desert nakon večere koju je napravio definitivno je kvalitetan razgovor. Žene vole tipa koji ih zna slušati i sudjelovati u razgovoru koji ne vodi nužno u seks, a takav nam je tip uvijek puno zanimljiviji od onog koji samo klima glavom kako bi nas odvukao u krevet.

Konstanta

Ne tražimo dosadnog tipa koji će biti predvidljiv, ali želimo znati da će biti uz nas kada ga trebamo. Žene u vezi trebaju ljubav i potporu na koju mogu računati gotovo uvijek. Zbog toga ćemo htjeti tipa koji nam to može pružiti.

Humor i poniznost
Ove dvije stvari idu jedna uz drugu. Tip koji nas može nasmijati jako je seksi, no ako se ne zna šaliti i na svoj račun, sve pada u vodu. Muškarci koji sebe shvaćaju previše ozbiljno nisu nimalo zabavni, pa ćemo ih uvijek izbjegavati.

Izazov


Ne tražimo izazov u smislu da se svakodnevno moramo natjecati sa drugim ljudima za pažnju našeg tipa, no tu i tamo volimo dobar izazov u vezi koji nas motivira da se još više trudimo i izvučemo ono najbolje iz sebe.