Franka Batelić objavila fotku sa slavnom Kosovarkom: "Ne zna se koja je ljepša"

Foto: Instagram

DOMAĆA pjevačica sinoć se družila sa svojom svjetski poznatom kolegicom.

Franka Batelić je na svojem Instagramu i u Instagram Storiesima objavila dvije fotografije na kojima pozira sa slavnom Britankom kosovskih korijena Ritom Orom koja je sinoć, baš kao i ona, nastupila u Poreču. Rita je bila zvijezda večeri, a Franka joj je bila predizvođačica, no sudeći prema komentarima ispod fotografije na Instagramu publiku su obje oduševile podjednako.

"Kraljice. Bila si divna Franka", "Blago Riti", "Ne zna se koja je ljepša", samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. A dvije pjevačice na fotki izgledaju kao da su se modno uskladile, jedna od glave do pete u crnom, a druga u potpuno bijelom izdanju. Obje su te iste boje nosile čak i na make-upu i zaista je teško reći koja od njih dvije izgleda bolje.

Naravno, Franka je imala i drugi outfit, onaj navijački, a nosila je dres svog zaručnika Vedrana Ćorluke. 

I Rita se na svojem Instagramu osvrnula na utakmicu Hrvatske protiv Rusije te čestitala našima na pobjedi u istom statusu gdje je čestitala i Englezima na pobjedi protiv Švedske.

"Čestitam, Engleska. Nogomet se vraća kući. A upravo sam doznala da je i Hrvatska pobijedila. Večeras smo svi pobjednici. Sve će gorjeti", napisala je Rita uz fotku svoje stražnjice uz koju je objavila i niz drugih fotografija iz Poreča.