Fraze koje će vaš muškarac shvatiti potpuno drugačije od vas

Foto: Instagram 

MUŠKARCI su s Marsa, žene su s Venere.
 
Ne kaže se to uzalud, a uobičajene ljubavne fraze, muškarci će često shvatiti potpuno drugačije nego žene. Evo na što mislimo.
 
1. "Moramo razgovarati"
 
On: On će ovu frazu shvatiti kao da postoji problem koji se mora riješiti.
 
Ona: Za ženu je komunikacija vrlo važna, jer na nju gleda kao sredstvo dodatnog povezivanja s partnerom. Prijedlog za razgovor ne mora imati svrhu, ali odbijanje razgovora ženu će uznemiriti.
 
2. "Ne slušaš me"
 
On: Muškarac će bolje sagledati situaciju ako razmišlja o njoj, zbog čega će često izgledati nezainteresirano no zapravo vas pažljivo sluša pa nemojte planuti baš odmah.
 
Ona: Žene često izražavaju zabrinutost gestama i uzdasima, dok muškarci često ne razumiju takvo ponašanje. No to je način kako one razgovor shvaćaju osobno.
 
3. "Razgovarat ćemo poslije"
 
On: Za muškarca riječ "poslije" predstavlja neutralnu riječ i ne znači odmah nakon što se stvore povoljni uvjeti za razgovor pa također često ostave osjećaj nezainteresiranosti za isti.
 
Ona: Žene, za razliku od muškaraca, mogu bez problema raditi nekoliko stvari u isto vrijeme pa ovu frazu mogu doživjeti kao uvredu.
 
4. "U redu"
 
On: Muškarci nisu emotivni kao žene pa su kratke riječi bez previše epiteta za njih sasvim normalne, kao što su i "OK", "dobro" i slično.
 
Ona: Žena u jednom danu izgovara puno više riječi nego muškarac pa će kratke muške odgovore kao "OK", "dobro" ili "u redu" često smatrati grubim.
 
5. Šutnja
 
On: Kada dođe do problema, muškarci rijetko govore o njima. Drugim riječima, njima je potrebna šutnja kako bi razmislili o problemu.
 
Ona: Žene, s druge strane, često koriste šutnju kako bi manipulirale muškarcima, dok oni jednostavno ne razumiju takvo ponašanje.