Frizer Meghan Markle otkrio tajnu iza njezine omiljene frizure

Foto: EPA-EFE, Instagram

DOK je bila vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle je razbarušenu nisku punđu pretvorila u svoj stilski potpis, a njezin look kopirale su žene diljem svijeta.

Da joj je to omiljena frizura potvrdila je i kada ju je nosila na svojem vjenčanju te je pokazala da mladenke mogu izgledati glamurozno i s nekoliko nestašnih pramenova koji padaju preko lica.

No sada, kada su ona i Harry službeno prestali obnašati kraljevske dužnosti, frizer koji je zaslužan za njezin prepoznatljivi lok, ali i njezine ostale frizure u protekle dvije godine, konačno je mogao otkriti svoj identitet.

Britanski frizer George Northwood na svojem je Instagramu podijelio nekoliko Meghaninih fotografija kojima joj se zahvalio na suradnji, a za britanski Vogue je ispričao zanimljivu priču koja stoji iza njezine prepoznatljive frizure.

"Htjeli smo napraviti frizuru koja je istovremeno u skladu s kraljevskim protokolom i moderna. Htjeli smo i da je podignuta jer je to bilo prigodno za većinu događaja, no nismo htjeli da bude previše formalna", ispričao je frizer te je Meghaninu frizuru opisao kao "profinjeno nesavršenu - baš poput nje same".

Otkrio je i da su se upoznali preko zajedničkog poznanika u veljači 2018. godine te da su odmah kliknuli.