Glamurozna haljina Maje Šuput uopće nije haljina

Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput poznata je po svojem odvažnom i osebujnom stilu pa svojim outfitima uvijek mami poglede.

Posebno se trudi oko stajlinga za emisiju Supertalent, u kojoj je jedna od članica žirija, a i ove je nedjelje svojim izdanjem ukrala show.

Iako se na prvi pogled činilo kao da Maja nosi glamuroznu srebrnu šljokičastu haljinu s dodatkom perja i čipke, na fotki koju je objavila na Instagramu vidi se da se uopće ne radi o haljini.

Riječ je o uskom bijelom čipkastom kombinezonu s čarapama koji je preko jedne strane prekriven dugačkom srebrnom šljokičastom tkaninom porubljenom bijelim perjem, a i za ovu kreaciju, kao i za većinu toga što nosi u showu, zaslužan je njezin stilist i prijatelj Marko Grubnić, kojemu je i po običaju zahvalila na svojem Instagramu te mu usput i čestitala rođendan.

"Sretan rođendan ljubavi moja. Mom bratu, prijatelju, modnom genijalcu, privatnom i poslovnom osloncu, osobi koja me najviše puta skinula i obukla... Nek si mi živ i zdrav, sve ostalo ćemo nekako, kao i do sada. I da, nadam se ćeš zauvijek imati inspiracije za prekrasne haljine u kojima posljednjih 15 godina šetam", napisala je opisu njihove zajedničke fotke.