Glazbena diva Mariah Carey zaručila se za dečka milijardera

Foto: Splash News, JLP

ZA slavnu pjevačicu ovo će biti treći brak.
 
Mariah Carey uskoro će ponovno odjenuti vjenčanicu, s obzirom da ju je zaprosio njezin dečko, australski milijarder James Packer.
 
Iako se detalji prosidbe ne znaju, osim da je James kleknuo u njezinom rodnom gradu New Yorku, navodno prsten oduzima dah, a radi se o dijamantu od 35 karata.
 
Podsjetimo, njihova romansa započela je prije nešto manje od godinu dana, no dobro upućeni izvori tvrde kako je njihova veza bajka od prvog dana. Par se upoznao još 2014. godine na premijeri filma u Aspenu, no prvo su bili samo prijatelji.
 
 
Otad, par smo mogli vidjeti kako putuje svijetom te se zabavlja u odmaralištima za elitu, a Novu godinu dočekali su s njegovom mamom u jednom australskom casinu, koji je u njegovom vlasništvu. Kada je slavna pjevačica pozvana na pozornicu, imala je samo riječi hvale za svog dečka. "Spektakularan, zgodan... Ne postoje riječi kojima bih opisala muškarca, koji me večeras predstavio. Reći ću samo predivni gospodin James Packer."
 
No, sretni par još uvijek nema datum vjenčanja, s obzirom na brojne poslovne obaveze. Idući mjesec, za Mariah ponovno počinje njezina rezidencija u Caesars Palaceu, prije nego započne i njezina svjetska turneja. Njezin zaručnik pratit će ju na gotovo svim postajama, no i dalje će raditi na humanitarnim projektima, kojima u idućih 10 godina planira donirati 200 milijuna dolara.
 
Za Mariah će ovo biti treći brak, no kako se kaže, treća sreća. 
 
 
Prvu je pokušala naći s glazbenim mogulom Tommyjem Mottolom, za kojeg se udala 1993. godine. Bio je to vrlo buran brak, koji je počeo propadati zbog činjenice da se par počeo razilaziti oko smjera u kojem bi trebala ići njezina karijera, ali i zbog njegove navodne posesivnosti. 1997. godine par je objavio da se razvodi.
 
Drugi put Mariah se udala za glumca i pjevača Nicka Cannona, kojeg je upoznala na snimanju spota za pjesmu "Bye Bye". 2008. godine, par se vjenčao na Bahamima, a 2011. godine postali su roditelji blizanaca. No, u kolovozu 2014. godine, Nick je priznao kako se rastaju nakon 6 godina braka, a dugo nakon toga, pjevač je bivšu suprugu često javno blatio.
 
Čestitke sretnom paru!