Brian Austin Green od bivše supruge Megan Fox traži da mu plaća alimentaciju

Foto: Splash News

VREMENA su se promijenila.

Ako još jednom čujemo kako su samo žene te, koje se žele novčano okoristiti razvodom, samo ćemo reći Brian Austin Green.
 
Naime, zvijezda nekad popularne serije "Beverly Hills 90210", uskoro će potpisati papire za razvod, a kako ekskluzivno doznaje TMZ, Brian od prelijepe supruge Megan Fox traži da mu plaća alimentaciju, ali i zajedničko skrbništvo nad njihova dva sina, Noahom i Bodhijem.
 
 
Slavni par, koji je zajedno proveo 10 godina, vijest o prekidu objavio je prošlog mjeseca, a čini se kako je Megan bila ta koja je zatražila razvod. 42-godišnji želi novčanu podršku od lijepe supruge, zbog činjenice da je nesposoban za rad, zbog toga što pati od vrtoglavice. Naime, par je nedavno imao prometnu nesreću, u kojem je Austin zadobio vrtoglavicu, a prema njegovim tvrdnjama, nekada se ne može ni ustati iz kreveta, a kamoli raditi.
 
 
"Megan je vrlo neovisna žena i ima tendenciju raditi stvari, koje se tiču samo nje. Ostali su u prijateljskim odnosima, samo zbog djece", otkrio je nepoznati izvor.
 
A hoće li glumica, koju čekaju angažmani u Hollywoodu, pristati na plaćanje alimentacije bivšem suprugu, još uvijek se ne zna.