Glumica Nina Dobrev sinoć je imala pravi Marilyn Monroe trenutak

Foto: Getty Images

SINOĆ su dodijeljene CFDA nagrade, odnosno nagrade Vijeća američkih dizajnera. Vijeće djeluje  od 80-ih godina prošlog stoljeća, a broji preko 500 članova.

Dodjela CFDA nagrada održava se svake godine u lipnju, a ove godine, kao i uvijek, pojavile su se brojne zvijezde poput Kim Kardashian koja je dobila nagradu za Influencericu godine.

Osim nje, tu su bile i Kendall i Kylie Jenner, Naomi Campbell, Donatella Versace, Gigi Hadid i brojni drugi. Nama je pak za oko zapela glumica Nina Dobrev, koja je na nagradu došla s dizajnerom Zacom Posenom koji je dizajnirao i haljinu koju je nosila.

Marilyn Monroe trenutak

Lijepa glumica nosila je jednu od prepoznatljivih Zacovih kreacija.

Nosila je haljinu koja je u gornjem dijelu bila poput korzeta, bez naramenica te se širila u suknju s faltama s velikim šlepom.

Uz haljinu u neobičnoj nijansi zelenkastoplave boje, Nina je nosila crne cipele i clutch torbicu, dok je od nakita imala samo narukvice i prsten. Kosu je digla u visoku punđu.

Ipak, ono što nam je zapalo za oko je Marilyn Monroe trenutak koji je Zac snimio i objavio na svojem profilu. Naime, dok je hodala cestom, Nina je u jednom trenutku prešla preko rešetke ispod koje je puhao zrak koji joj je podigao haljinu baš kao Marilyn na poznatoj snimci.

Glumica je uhvatila suknju da ne pokaže previše i nasmijala se, a video možete pogledati ovdje: