Goran Višnjić pustio bradu i novim izgledom raspametio obožavateljice

DOMAĆI glumac s američkom adresom Goran Višnjić već je godinama jedan od najpoželjnijih Hrvata, a to može zahvaliti dobrom izgledu, ali i imidžu šarmera koji ga oduvijek prati. Na domaćoj sceni je već dugo poznat, a srca američke publike osvojio je ulogom liječnika Luke Kovača koju je igrao u medicinskoj seriji "Hitna služba". 

Da mu žene ne mogu odoljeti potvrdio je i časopis People koji ga je još 1999. godine proglasio najzgodnijim stranim glumcem na svijetu, a na popisu najzgodnijih muškaraca našao se i 2005. godine. No čini se kako ovaj markantni Šibenčanin s godinama izgleda sve bolje i bolje. Barem ako je suditi prema komentarima njegovih obožavateljica na društvenim mrežama.

Naime, Višnjić se pohvalio promjenom imidža, čime je raspametio svoje pratiteljice.

Brada je sve poželjniji muški dodatak, što je potvrdilo i istraživanje objavljeno u časopisu Behavioral Ecology, prema kojem se muškarci s bradom doživljavaju dominantnijima i zrelijima. Čini se da je ta informacija pronašla put i do Gorana Višnjića koji je, na radost svojih obožavateljica, odlučio provjeriti kako bi mu pristajao bradati look.

Komplimenata nije nedostajalo, a mnogi su istaknuli kako bi trebao nastaviti njegovati upravo takav izgled.