Haljina domaćeg dizajnera koja je oduševila Hrvatice

Foto: Instagram

ONA se nalazi u novoj kolekciji dizajnera Roberta Severa.

Dijeli nas još svega nekoliko dana do početka nove modne sezone, a reviju će uskoro imati i priznati hrvatski dizajner Robert Sever, i to u sklopu Fashion.hr-a.

Kako nam je sam otkrio, na pistu će izaći čak 60 novih kreacija, već prepoznatljivog vizualnog izričaja RS brenda, a sve odišu proljetnom romantikom.

A među kreacijama se istaknula jedna posebna haljina, koju su zapazile i modno osviještene Hrvatice, a radi se o haljini "Sophia", o kojoj smo se raspitali i kod samog dizajnera.

"Haljina Sophia je model koji smo lansirali u istoimenoj resort kolekciji 2015. godine , a ovo je njena već treća inkarnacija.  Drago nam je da je za ovu haljinu nastao ovakav veliki interes samo kroz najavu kolekcije Julija, koju ćemo prikazati idući tjedan, za što smo pripremili čak 60 novih total look kombinacija. Haljina će biti dostupna za narudžbe iza revije, početkom travnja u našem Showroomu, Ilica 21", otkrio nam je Robert.

Ovogodišnja "Sophia" izrađena je od fine viskoze s cvjetnim uzorkom, ima porube s kontrastnom ukrasnom trakom. Krojem podsjeća na ogrtač- haljine, a veličina je uni , tako da se može nositi jako opuštena ili više uz tijelo, ovisno o konstituciji.