Haljina Katie Holmes je tako dosadna, sve dok se ne okrene

Foto: Splash News, Zara
 
38-GODIŠNJA glumica ponovno je pod povećalom javnosti.
 
Radi se o smeđokosoj slatkici Katie Holmes, koja je poznata i kao bivša supruga glumca Toma Cruisea i koja je u posljednje vrijeme izbivala s holivudskih događanja, no sada se ponovno vratila u središte pozornosti.
 
 
Poznata po vrlo ležernim kombinacijama, kako u slobodno vrijeme tako i na crvenim tepisima, glumica se nedavno pojavila u New Yorku na premijeri filma "The Tick", u naizgled još jednoj dosadnoj kreaciji, budući da tako modni kritičari gotovo uvijek opisuju njezin stil.
 
Radilo se o kratkoj haljinici u prekrasnoj boji trule višnje koju potpisuje brend Maison Mayle, no kada je Katie novinarima okrenula leđa, postalo je jasno da haljina nije nimalo dosadna.
 
 
Naime, haljina je na leđima imala nešto posebniji izrez s dvije trake koje idu po sredini leđa, a već se od kraja prošle godine zna da su otvorena leđa postala više sexy od dekoltea, što je potvrdio i veliki Vogue.
 
Osim toga, haljina na stražnjici ima volane, a cijena joj je i više nego paprena - 5600 kuna. Srećom, haljina s otvorenim leđima na nešto posebniji način ima i u ponudi brojnih high-street dućana, pa ćete ih moći pronaći bez previše muke, ako odgovaraju vašem stilu. Jednu neodoljivu pronašli smo u Zari za 200 kuna.