Halloween ideje za koje vam je potrebna samo jedna minuta

Foto:

AKO spadate u skupinu ljudi koja nije razumjela ovo Halloween ludilo, no kako se ono bliži večeras, nekako sve više padate pod utjecaj najstrašnije, ali zapravo zabavne noći, ovo je članak kao stvoren za vas.

Bilo da želite u posljednji tren napraviti zabavu kod kuće ili ne doći praznih ruku na zabavu kod prijatelja, ove "last minute" ideje će vas jednostavno oduševiti.
 
Potrudile smo se pronaći samo one za koje vam je potrebna doslovno minuta posla pa ih još uvijek stignete napraviti, a one će oduševiti sve ostale uzvanike na tulumu.
 
No, dosta priče, krenimo raditi.
 
1. Strašne mandarine
 
Po želji ih iscrtajte običnim, crnim markerom te posložite po kući.
 
 
2. Ruka u piću
 
Običnu, prozirnu rukavicu napunite vodom, zavežite na kraju te stavite u zamrzivač. Neposredno prije dolaska gostiju, ubacite ju u zdjelu s pićem po želji.
 
 
3. Ruka sa slatkišima
 
Ponovno vam treba samo obična rukavica, koju ćete popuniti slatkišima te zavezati na kraju. Pokoji zalijepljeni pauk na njoj, dodatno će prestrašiti goste.
 
 
4. Krvave svijeće
 
Potrebno vam je nekoliko debljih, potpuno bijelih svijeća te 2-3 tanke, crvene, koje ćete rastopiti na bijele.
 
 
5. Čije su ove noge?
 
Iskoristite par štrampli, na način da ih ispunite vatom, stavite ispod otirača ili tepiha u kući te na kraju na njih nataknite štikle. Genijalno, zar ne?
 
 
6. Duhovi u kući
 
Trebate samo bijele balone, crni marker, ljepilo i bijeli krep papir ili čak onaj za WC. Duhovima crnim markerom iscrtajte oči i usta, a papir izrežite u duge trake te zalijepite na donju stranu balona. Bu!
 
 
7. Oči u čaši
 
Iako slavna igra "Beer pong", kod nas nije zaživjela kao u SAD-u, ping pong loptice možete iskoristiti za još nešto na svojoj zabavi. Ukrasite ih tako da izgledaju kao oči te ubacite prijateljici u piće, dok ne gleda.
 
 
8. Banane duhovi
 
Potreban vam je ponovo samo marker i malo mašte.