Heidi Klum prvi put prošetala crvenim tepihom sa 16 godina mlađim dečkom

Foto: Splash

SLAVNA manekenka koja do sada baš i nije imala sreće u ljubavi, od ožujka ove godine u vezi je sa 16 godina mlađim članom benda Tokio Hotel. 
 
Paparazzi su ih prvi put uhvatili kako se ljube na odmoru u meksičkom Cabu, a sinoć su 44-godišnja Heidi Klum i 28-godišnji Tom Kaulitz prvi put zajedno prošetali crvenim, odnosno sivim tepihom na amfAR Gali, događaju koji se svake godine održava u sklopu Filmskog festivala u Cannesu
 
 
Za svoj prvi zajednički event par se modno uskladio. Heidi je nosila raskošnu bijelu haljinu sa svjetlucavim nitima s potpisom libanonskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je Tom bio u potpuno crnom izdanju. 
 
 
Jako zgodan par! Pitamo se je li moguće da je Heidi napokon pronašla ljubavnu sreću?
 
Podsjetimo, manekenka iza sebe ima dva propala braka. Od 1997. do 2002. godine bila je u braku sa stilistom Ricom Pipinom. Nakon razvoda, utjehu je pronašla u zagrljaju vremešnog talijanskog zavodnika Flavia Briatorea koji ju je ostavio dok je bila trudna s njegovim djetetom. Ubrzo nakon toga upoznala je pjevača Seala s kojim se vjenčala 2005. godine i razvela nakon 7 godina braka tijekom kojeg je rodila još troje djece. 
 
 
Nakon razvoda sa Sealom, Heidi je dvije godine hodala sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, zatim se nekoliko mjeseci zabavljala s trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom s kojim je prekinula u listopadu 2017. godine, da bi u ožujku ove godine prohodala s Tomom.