Hippy Garden predstavio novu glamuroznu kolekciju

JEDAN Od najpopularnijih hrvatskih modnih brendova, Hippy Garden, objavio je promotivni materijal koji predstavlja kolekciju za sezonu jesen/zima 2012. Hippy Garden, na čelu s dizajnericom Đurđicom Vorkapić, predstavio je atraktivni promotivni editorijal koji odiše glamurom pedesetih godina prošlog stoljeća

U ulozi glamuroznog para nastupili su model Petra Friganović i poznati glumac Slavko Sobin, a fotografije je snimio Jurica Sertić.

Ove godine modni stil Hippy Gardena karakteriziraju oštre linije, kontrastnih svjetlosnih efekata besprijekorne čistoće. Konture su uske, naglašavaju liniju tijela i ukrašene su simetričnim umetcima tkanine druge boje i teksture. Linije su jednostavne, bez slojeva i nabora, naglasak cijele linije je na jednostavnosti i eleganciji. U duhu brenda kolekcija  Hippy Garden odiše elegancijom, ljepotom i stilom poput modne mantre - rezervirano samo za hrabre.

Novu kolekciju Hippy Gardena uživo ćemo moći vidjeti na Cro a Porteru, a revija će se održati u petak, 21. listopada 2011. godine u shopping centru Westgate, s početkom u  21:00 sat.