Hit boja kose za zimu dijeli ime s mirišljavim začinom

Foto: Instagram

TRENDOVE u bojenju kose puno je teže slijediti od modnih.
 
No i oni se mijenjaju iz sezone u sezonu, a kako se jesen bliži kraju, odlučili smo provjeriti što nam donosi zima. A boja kose koja se već sada nametnula kao vodeći zimski trend dijeli naziv s mirišljavim začinom i pristaje baš svima.
 
 
Riječ je o toploj nijansi smeđe s crvenkastim odsjajem koja se popularno naziva "cimet", a iako je inspirirana jesenskim tonovima, tek u zimskim mjesecima bit će pravi hit. 
 
 
"Mirišljava" nijansa varira od svijetlih do tamnih te od toplih do hladnih crvenkasto-smeđih tonova, pa se lako prilagođava svačijem tenu, što je čini i izrazito laskavom. 
 
 
Narančasti podtonovi oživljavaju svaku kosu i donose joj topli odsjaj, a iako je promjena itekako vidljiva, cimet nijansa zadržava prirodni podton kose te ga samo čini ljepšim.
 
 
Ako niste spremne obojiti cijelu kosu, efektnu promjenu donijet će vam i pramenovi, a inspiraciju za look za koji se odlučite lako ćete pronaći na Instagramu.
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kosu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: kosa.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.