Hit frizura: Spoj starog i novog glamura

NAJPOPULARNIJA frizura ove jeseni svakako će biti glamurozne lokne u stilu četrdesetih kojima moderan preokret daje kosa zalizana na jednoj strani glave. Ovaj trend mješavina je frizure glamurozne dive Veronice Lake i seksi pjevačice Cassie, čiju su frizuru s pola obrijane glave prošle godine mahom kopirale cure diljem svijeta, a mnoge i požalile.

Zbog ove frizure ne moraš brijati glavu, ni satima raditi starinske komplicirane uvojke, dovoljno će biti samo dvadesetak minuta i bočica  laka za kosu. Gotovo sve holivudske cure već su se pojavile s ovom trendi frizurom, a izvrsna je vijest da ju je zaista lako napraviti i da gotovo svima izvrsno stoji.  Za dnevnu varijantu kovrče možeš malo razbarušiti i natapirati, a za večernju varijantu potrudi se da ti kosa djeluje sjajno i uredno.

Što ti je potrebno:

Lak za kosu i ukosnice koje su što sličnije tvojoj boji kose

Kako napraviti ovu frizuru:


Na polu - suhu kosu utrljaj pjenu ili sprej za volumen i nastavi je sušiti širokom okruglom četkom pramen po pramen kako bi dobila što veći volumen. Napravi razdjeljak na strani koja ti bolje pristaje i nakovrčaj kosu figarom, viklerima ili pjenastim uvijačima. Kosu poprskaj lakom za kosu i na nekoliko sekundi posuši fenom, kako bi frizura bila postojanija. Jedu stranu kose dobro začešljaj prema stražnjoj strani glave i učvrsti ukosnicama.

Pripazi na:

Ako si se odlučila na ovu frizuru, uvijek pazi na to da straga izgleda jednako dobro kao i sprijeda, pa nemoj samo bez veze nabacati ukosnice jer ćeš upropastiti cijeli dojam.