Hit model hlača koji će spasiti vaše poslovne outfite za prijelazno doba

Foto: Instagram

AKO ste u potrazi za hlačama koje možete nositi na poslu dok još traju ljetne vrućine, a ne biste ih htjele spremiti u ormar čim zakoračimo u jesen, oduševit će vas ovaj novi hit trend.

Influencerice s Instagrama sada su se zaljubile u modele sa super širokim nogavicama na trapez koji su, zahvaljujući visokom struku, postali puno laskaviji, a u njima su visoke temperature puno podnošljivije nego u trapericama i poslovnim hlačama s crtom.

Osim što odlično pristaju različitim tipovima tijela, kod djevojaka koje nemaju obline stvaraju iluziju istih, dok istovremeno prekrivaju te tako i sužavaju jače bokove i bedra. Čarobno, zar ne?

A iako su idealan izbor za posao jer se super kombiniraju s košuljama i bluzama, u paru s nekim kratkim topićem ili uskom majicom, čine savršen dnevni, ali i večernji outfit, ovisno o izboru obuće i modnih dodataka.

Dolaze i u traper varijanti, za djevojke koje više vole ležaran stil te čine odličan par s trendi robusnim tenisicama.

Modni stručnjaci najavljuju ih i kao veliki hit za nadolazeću jesen, kako piše Who What Wear, a olakšat će vam i slaganje outfita u prijelaznom razdoblju koje slijedi, pa se svakako isplati uložiti u jedan ovakav par.