Hoće li ova knjiga uništiti obitelj Kardashian?

Foto: REX 

KAD nemaš više ništa za izgubiti...
 
NBA košarkaš Lamar Odom prije nekoliko je godina imao sve - suprugu, sretan brak, karijeru, prijatelje, novac, slavu... No, sve je to izgubio u listopadu 2015. godine, nakon što je pronađen u nesvijesti na podu jednog bordela, gdje se puna 4 dana drogirao, opijao i zabavljao s prostitutkama.
 
Unatoč činjenici da su se i ranije razdvojili, točnije 2012. godine, njegova tadašnja supruga Khloe Kardashian i cijela njezina obitelj bili su uz njega tijekom oporavka, a fanovi su tada počeli nagađati da bi se mogli i pomiriti.
 
 
No, Khloe je odlučno rekla "ne" te sreću pronašla u drugom košarkašu s kojim je i dan danas u skladnoj vezi, 7 godina mlađem Tristanu Thompsonu. Lamar se oporavio, no posljedice svog ponašanja osjeća i danas, kada je u pitanju njegov privatni, ali i poslovni život.
 
Osim što je ostao bez supruge, ostao je i bez novaca i karijere. Stoga nikoga nije previše iznenadio podatak da posrnuli košarkaš piše knjigu u kojoj među ostalim misli otkriti i puno "prljavog veša" slavne reality obitelji, u kojoj je proveo dovoljno vremena da zna dosta toga.
 
 
Lamar tako planira otkriti baš sve detalje iz svog privatnog života, ali i života obitelji Kardashian, a navodno će za to dobiti 10 milijuna dolara. Droga, seks, alkohol, ljubavne veze, preljubi... Košarkaš ne planira nikoga štedjeti, jer kako je sam otkrio, nema ništa za izgubiti.
 
Slavna obitelj još se nije oglasila u vezi svega.