Hoće li Rihanna vratiti trend tankih obrva?

Foto: Instagram

RIHANNA će se pojaviti, kao što smo ranije napisali, na naslovnici britanskog Voguea ovog rujna. Rihannine fotografije za naslovnice, kako za pretplatnike tako i za izdanje koje nije za pretplatnike, dovele su do polemike koja je zabrinula brojne žene.

>>Rihanna se za naslovnicu Voguea oprostila od obrva

Naime, Rihanna se na naslovnici pojavila s najtanjim obrvama koje smo na nekoj poznatoj osobi vidjeli u zadnjih gotovo 20-ak godina.

Rihanna je na svojem Instagramu pojasnila kako je cijeli look stvoren u suradnji s Isamayaom FFrench, koja je vizažistica slavnih, poznata po tome da granice make-upa dovodi do avangarde, i to u stilu Alexandera McQueena.

FFrench je za ovaj Rihannin look koristila Fenty beauty, Rihannin brend šminke.

 

Internet nije spreman za povratak tankih obrva

I dok su fotografije za naslovnicu Voguea prekrasne, internet nije spreman za povratak minijaturnih, ultra tankih obrva.

Brojne korisnice Twittera, Facebooka i Instagrama poručile su Rihanni kako nisu spremne da tanke obrve opet postanu trend. Poručile su joj i kako je mole da ne promovira ovaj look te kako su brojne od njih već bile na japanskom iscrtavanju obrva pa neće moći biti dijelom ovog trenda.

Pitaju se i jesu li kupovale sve silne serume za ubrzan rast obrva bez razloga ako će se trend u obrvama drastično promijeniti.

"Nismo provele posljednjih pet godina pokušavajući dobiti debele obrve samo kako bi ovo sada postao trend", samo je jedan od brojnih komenatara korisnica Twittera.