Hoćemo li sada napadati slavne za baš svaku "krivu" riječ?

Foto: Instagram

NI SLAVNIMA nije lako.
 
Osim što ih paparazzi prate u stopu, pa uvijek moraju izgledati besprijekorno, trebaju biti i ekstra pažljivi oko izbora svojih riječi kako ne bi nikoga uvrijedili. A to je, očito, vrlo lako postići jer se sada manekenka Emily Ratajkowski našla na udaru kritika javnosti zbog totalne gluposti.
 
Lijepa Britanska na Instagramu se pohvalila da je postala zaštitno lice poznate kozmetičke linije proizvoda za kosu i uz crno-bijelu fotku iz kampanje napisala: "Kosa je temelj ljepote, ženstvenosti i identiteta. Dobrodošli dani lijepe kose!", a upravo to je i razbjesnilo javnost.
 
 
Njen riječi mnogi su protumačili kao nepromišljene i uvredljive prema ženama koje, zbog bilo kojeg razloga, nemaju kosu. 
 
"Sramota je da netko tko se predstavlja kao aktivistica za ženska prava kaže da je kosa temelj ljepote, iako zna da postoje mnoge žene koje su zbog bolesti izgubile kosu te ih na ovaj način vrijeđa," samo je jedan od brojnih komentara na račun njenih, očito, krivo odabranih riječi. Manekenka je nakon svega izbrisala prvu rečenicu iz opisa fotke, a dotična kozmetička tvrtka se na svom i njenom Instagramu javno ispričala svima koji su se našli uvrijeđeni zbog njenog komentara. 
 
Hoćemo li sada napadati slavne za baš svaku riječ? Čini se da da, jer ovo je savršen primjer kako se zbog čiste gluposti i, vjerojatno, ljudske dosade netko može naći na meti kritika javnosti.