Holivudski glumac prekinuo zaruke s djevojkom jer je bio "umoran od svega"

Foto: Splash News

O TOME se šuška već neko vrijeme.

31-godišnji glumac Robert Pattinson najpoznatiji je po ulozi u "Sumrak" sagi te višegodišnjoj ljubavnoj vezi s kolegicom Kristen Stewart koja je nakon njega ljubila samo žene.



U rujnu 2014. godine saznalo se kako glumac ljubi relativno nepoznatu pjevačicu FKA Twigs, koja se sa zaručničkim prstenom prošetala svega 7 mjeseci kasnije.

Par je čitavo vrijeme izgledao vrlo sretno no odbijao je pričati o svom odnosu pa je javnost ostala zakinuta za sve detalje. Prije nekoliko tjedana pojavile su se prve priče da se duo odlučio razići kada se pjevačica na London Fashion Weeku pojavila bez zaručničkog prstena.



Sada je potvrđeno kako su glasine bile istinite, a izvor blizak paru otkrio je kako je Robert postao "umoran" od te veze, zbog čega su se jednostavno počeli udaljavati.

"U posljednje vrijeme su se sve manje i manje viđali, a to je trajalo mjesecima. Robertu je bilo dosta toga i odlučio je prekinuti zaruke. Još uvijek mu je jako stalo i bilo mu je teško donijeti odluku no oboje je bilo jasno kako ne funkcioniraju kao par", otkrio je za Daily Mail.



Par nije snimljen zajedno od svibnja ove godine, a sada je jasno i zašto.