Holivudski komad Chris Evans osvojio miljenicu Jennifer Lawrence?

Foto: Splash News, Getty

U HOLLYWOODU baš nikada nije dosadno.
 
A posljednji u nizu tračeva prati holivudsku miljenicu Jennifer Lawrence i glumca Chrisa Evansa, za koje se šuška da su novi zvjezdani par.
 
Captain America, koji je od plavokose Jennifer stariji 9 godina, navodno je tek nedavno osvojio mladu glumicu, koju se prethodno povezivalo s kolegom Liamom Hemsworthom, koji se u međuvremenu pomirio sa zaručnicom Miley Cyrus.
 
 
"Sve je to novo. Izašli su na par spojeva u posljednjih nekoliko tjedana", otkrio je nepoznati izvor za tračerski portal Hollywood Life.
 
Zanimljivo je kako Jennifer i Chris imaju i jednog bliskog zajedničkog prijatelja, a radi se o glumcu Chrisu Prattu. Dečki su se sprijateljili prošle godine tijekom jednog zajedničkog projekta, a Jennifer i on su zajedno snimili film "Passengers", koji će tek biti predstavljen. Pa ako se sve ovo pokaže kao istina, znamo tko je imao prste u svemu.
 
 
Jennifer je prethodno bila u vezi s glumcem Nicholasom Houltom, s kojim je provela 2 godine, a to je i jedina veza koju je priznala. Prošle godine kratko se viđala s frontmenom grupe Coldplay, Chrisom Martinom, a šuškalo se i kako je imala kratku avanturu s Bradleyjem Cooperom, s kojim je snimila nekoliko filmova.
 
S druge strane, Chris je najpoznatiji po vezi s glumicom Jessicom Biel, koja je danas supruga Justina Timberlakea, s kojom je proveo 5 godina. Par je prekinuo 2006. godine. Također, glumac je poznat i po svom bliskom prijateljstvu sa Scarlett Johansson, s kojom je snimio 6 filmova, no među njima se nikada nije dogodilo ništa više.
 
 
Čini se kako glumac ima pik na mlade, zgodne i uspješne glumice.