Horoskopski znakovi koje najviše zahvati božićno ludilo

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO većina ljudi uživa u božićnom ugođaju i u svemu što nosi blagdansko raspoloženje, postoje oni koji žive za prosinac. 

Oni ne čekaju s kićenjem bora do Badnjaka, božićni filmovi jedini su na njihovom trenutnom repertoaru, a ne odlijevaju ni božićnim delicijama poput kuhanog vina i medenjaka s cimetom. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima pravi su božićni manijaci. 

Bik

Bikovi rade punom parom tijekom čitavog prosinca. Obožavaju se potpuno uživjeti u božićnu ulogu pa ćete u njihovom domu uvijek zateći upaljenu božićnu playlistu, božićne filmove i njih kako peku kolače u božićnom pletivu. 

Rak

Obiteljski nastrojeni brižni Rakovi veliki su obožavatelji blagdana. Oni kupuju poklone još dok nitko i ne razmišlja o njima, a među prvima su i kada treba upaliti božićne lampice. Ovo je njihovo omiljeno razdoblje u godini i cilj im je učiniti da traje što je dulje moguće.

Ribe

Romantične Ribe najviše uživaju u ovom dobu godine. Njihov dom već je odavno okićen, a natjerat će vas i da s njima slušate božićne pjesme koje bi se po njihovom mišljenju trebale slušati tijekom cijele godine. Vrlo su predane kupnji poklona koje pomno osmišljuju za svaku njima dragu osobu. 

Lav

Osobe rođene u znaku Lava uživaju u božićnom raspoloženju ponajviše zbog dinamičnosti koje ono nosi sa sobom i neprestanog druženja i aktivnosti. Lavovi obožavaju poklonima razmaziti voljene osobe, a što se tiče kuhanja i dekoriranja doma, to ipak prepuštaju spretnijim i kreativnijim rukama.