Hrvatska vizažistica s njujorškom adresom oduševila Kim Kardashian

Foto: Instagram

ZAGREPČANKA Kornelija Slunjski koja već godinama živi u New Yorku gdje radi kao vizažistica dobila je odobrenje jedne od najvećih faca u beauty industriji i showbizzu .

Nakon što je u svojim Instagram Storyjima objavila pozitivnu recenziju pudera za tijelo Skin Perfecting Body Foundation brenda KKW Beauty iza kojeg stoji Kim Kardashian, slavna starleta objavila ju je na svojem Instagramu gdje je prati preko 150 milijuna ljudi.

"Moć Kim Kardashian", napisala je Kornelija u Instagram Storyjima gdje se pohvalila povećanim brojem posjeta profila od kada je starleta podijelila njezin video. Njezina recenzija podijeljena je i na Instagramu Kiminog brenda KKW Beauty koji ima gotovo 4 milijuna sljedbenika.

"Nakon što me Kim objavila, puno je ljudi 'repostalo' njezin Story", oduševljeno nam je rekla Kornelija koja je prije dvije godine imala priliku i upoznati slavnu starletu na make-up seminaru njezinog osobnog vizažista, Crnogorca Marija Dedivanovića, u New Yorku.

"Smatram da je Kim jedna izuzetno sposobna i pametna žena. Krenula je kao osobna pomoćnica Paris Hilton, a sada je vlasnica multimilijunskih firmi (a kraj joj nije još ni blizu). Bez obzira na to kakvo mišljenje imate o njoj, ne možete zanijekati njen uspjeh. Svojom osobnošću me jako ugodno iznenadila. Izuzetno je prizemna i tijekom seminara je razgovarala sa svima nama kao 'sebi ravnima', što nije u stanju ni jako puno zvijezda D-liste. Niska jest, ali izgleda isto kao i na fotkama, besprijekorna koža i kosa. Iskreno mogu reći da me oduševila", ispričala nam je tada Kornelija koja je od tada ostala u dobrim odnosima s make-up artistom Kardashianke.

Što se tiče proizvoda, Kornelija je naglasila da lijepo izgleda na koži i ugodnog je mirisa te se ne prenosi na odjeću, a preporučuje ga za posebne događaje i za žene s kožnim problemima, poput Kim koja cijeli život pati od psorijaze, zbog čega je i lansirala liniju šminke za tijelo.

"Kim Kardashian mi je oduvijek bila velika inspiracija. Od njezinog stila, do načina na koji vodi svoj posao, odgaja četvero prekrasne djece i istovremeno uspijeva biti kraljica glamura", napisala je u Storyju u kojem je zahvalila Kim na podršci.

Ovo će svakako doprinijeti Kornelijinoj već dosta zavidnoj karijeri u New Yorku gdje je imala priliku surađivati s nekim od najpoznatijih supermodela i modnih časopisa poput Harper's Bazaara i Ella te još nekim poznatim beauty influencericama poput Deepice Mutyale.

Ovog ljeta je ostvarila i uspješnu suradnju s još jednom utjecajnom Hrvaticom u beauty svijetu, Jelenom Marinović, koju je šminkala za njezino vjenčanje te je sve zabilježila u videu na svojem YouTube kanalu koji je dosad pregledalo preko 6 tisuća ljudi.

Sigurni smo da će Kardashianka itekako doprinijeti tome da Kornelijina karijera nastavi ići uzastopnom putanjom, a svoju podršku možete joj pružiti i vi tako da zapratiti njezin Instagram profil @kokobeaute.