Hrvatski brand Krie Design predstavio se svjetskoj publici u Rimu

Foto: Igor Dugandžić

NEDAVNO je u Rimu održana revija Krie designa pred talijanskom i svjetskom modnom elitom, koja je polučila veliki uspjeh. 
 
Hrvatska dizajnerica Kristina Burja dobila je zanimljivu poslovnu ponudu od g. Guida Dolcia, vlasnika Major Model Managmenta iz Milana, te pozive za predstavljanje kolekcije na stranim tržištima, poput Miamija i Dubaija.
 
 
Sve je počelo izvrsnom suradnjom Krie designa sa Sandrom Šerbec, vlasnicom licence za World Top Model Croatia 2015., koja je u listopadu organizirala izbor na kojem je pobijedila Dea Maretić.
 
 
U Zagrebu je tada bio prisutan i vlasnik licence svjetskog izbora g. Fiore Tondi, koji se oduševio radom naše dizajnerice Kristine Burje, posebno besprijekorno osmišljenom kožnom kolekcijom s implementiranim hrvatskim povijesnim obilježjem tropletom te joj uputio poziv za revijalno izlaganje i predstavljanje brenda u Rimu, a ujedno da bude i član žirija na jubilarnom 25. World Top Model 2015., kao jedina inozemna dizajnerica. 
 
 
"Veliko je priznanje za moj rad, kada ljudi sa svjetske modne scene pohvale dizajn koji razvijam godinama i kvalitetu izrade. Ostvarila sam važne kontakte, a sada se trebam koncentrirati na realizaciju poslovnog plana, koji je zahtjevan."- rekla nam je Kristina nakon održane revije.
 
Čestitamo!