I muškarci tjeraju ljubav od sebe: Evo i kako

Foto: Blumarine

DOSTA smo pisale o tome kako žene tjeraju ljubav od sebe.

To rade i muškarci, a ovo su najčešće stvari kojima to postižu, koje ne uključuju očita ponašanja, kao što su drskost, laganje i koketiranje s drugim ženama.

1. Nisko samopoštovanje


Kada je netko siguran u sebe, tako će zračiti i prema drugima. S druge strane, ako netko ima nisko samopoštovanje, ljudi će se osjećati loše u njegovom prisustvu. Nitko ne želi kraj sebe imati nekoga tko zrači takvom negativnom energijom.

2. Egocentričnost

Ovaj muškarac nema nisko samopoštovanje, već je pun sebe pa bi zapravo bilo najbolje da izlazi sam sa sobom.  On priča samo o sebi, voli biti u centru tvoje, ali i tuđe pozornosti te se općenito ponaša kao da je iznad tebe, što je odličan način za upropastiti vezu.

3. Nemogućnost slušanja


Da bi bili uspješni u vezi, morate znati kada govoriti, a kada slušati. Iako žene često ne kažu što im je sve na pameti, kada počnu govoriti, očekuju da ih druga strana pozorno sluša. Ako vide da muškarac to nije u mogućnosti, potražit će nekoga tko će to moći.

4. Konstantno žaljenje


Kako postoje takve žene, postoje i muškarci, koji su u vječitoj borbi sa svima, odnosno misle kako je cijeli svijet protiv njih. Ima dana kada se svi tako osjećamo, no nitko ne želi slušati konstantno žaljenje, bez iznimke.

5. Igra toplo-hladno

Jedan dan ste ludo zaljubljeni, već drugi dan se ne javljate. Preko poruka pokazujete nevjerojatnu zainteresiranost, a kad uspijete naći vremena za spoj, držite se prilično distancirano i slično. Prestanite to raditi! Ako želite vezu, žena vam mora biti prioritet. Ako ju ne želite ili nemate vremena, nemojte ništa ni započinjati.