Idealan make up look za prvi spoj: Romantična zavodnica

POZNATO je da dečki ne vole cure koje nose previše šminke, no to ne znači da se za spojeve i romantične večere ne trebaš uopće našminkati. Decentno našminkano lice uvijek će privlačiti pozitivnu pozornost, a ti ćeš se osjećati samopouzdanije i ljepše znajući da si se potrudila da zablistaš u punom sjaju. Donosimo ti savjete za romantični make up kojeg i sama možeš ponoviti kod kuće.

1. Prozračna podloga

Ako ideš na važan spoj, obavezno nanesi malo pudera kako bi prikrila crvenilo, prištiće i masniju T-zonu. Ipak - nemoj pretjerivati. Kreč na licu ne izgleda privlačno, a tvoj dečko će se bojati da će tvoja kompletna šminka ostati na njegovoj majici ako te zagrli. Isto tako, pazi da ne nosiš puder koji je tamniji od boje tvoje kože jer te to samo čini starijom i izgleda neuredno.

2. Privlačan pogled

Nanesi malo svjetlucavog zlatnog sjenila preko cijelih kapaka i obrubi ih tamnosmeđom ili crnom olovkom. Pazi da poštuješ oblik svojih očiju, pa ako imaš male oči, olovku nanesi samo na gornje kapke i izvuci je prema van, a ako imaš spuštene kapke, sjenilo nanesi malo više, u smjeru prema obrvama.

3. Ženstveno rumenilo


Dečki ne razumiju čemu rumenilo služi, pa će ga veliki krugovi na tvojim obrazima samo zbuniti. Nanesi malo rumenila boje breskve na vrhove jagodica, a višak ukloni papirnatom maramicom.

4. Ruž boje mesa

Cure obožavaju šljokasta sjajila, no dečki ih vide samo kao ljepljivu prepreku kad dođe do strasnih poljubaca, pa za spoj radije odaberi ruž boje mesa ili maline.

Ako želiš, na jagodice i vrh nosa nanesi malo svjetlucavog rumenila i tvoj romantični make up look je gotov.

Index Rouge nagrađuje dvije čitateljice koje najuspješnije ponove ovaj look zgodnim paketićima u kojem se nalaze ruž, duo sjenilo i lak za nokte marke Misslyn. Svoje fotke na kojima ste našminkane ovim romantičnim lookom zalijepite na naš Facebook zid, a dvije najuspješnije će izabrati tim iz Make Up Factory-a. Pobjednice ćemo objaviti sutra u 15 sati.

Jedva čekamo da vidimo vaša romantična izdanja, a sigurni smo da će i vaši dečki (simpatije) biti oduševljeni.