Idete na more? Spakirajte ovih 10 komada i ljetujte sa stilom

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Pull&Bear, Mango, Stradivarius, Topshop, Zara 

LJETO je napokon stiglo i vrijeme je za uživanje u svim radostima koje pruža.
 
Čak i ako još nećete na more, sigurno već maštate o njemu, a nikad nije prerano da počnete planirati što ćete spakirati. Sigurno svake godine zažalite zbog nečeg što niste ponijele, pa neka vam te stvari budu prve na popisu, a pretpostavit ćemo i da nećete zaboraviti na osnovnu ljetnu opremu, poput kupaćeg kostima, mnoštva lepršavih haljinica, sandala, traper hlačica i kratkih topića. No želite li na ljetovanju osvojiti i stilske bodove (i pokupiti sve lajkove na Instagramu), ostavite mjesta u koferima za ovih 10 komada koji su ovog ljeta "must have":
 
Jednodijelni kupaći kostim
 
Bershkoa, 199,90 kn
 
Kupaćih kostima nikad dosta, a jednodijelni su opet "in". Trgovine vrve raznim modelima pa ćete sigurno pronaći  jednog po svojm ukusu, a nama je za oko posebno zapeo ovaj s leptirom.
 
Sunčane naočale 
 
Pull&Bear, 79,90 kn
 
Naravno da ćete ponijeti sunčane naočale na ljetovanje, one spadaju pod osnovnu opremu. No, ovog ljeta prava je prilika da se malo "otkačite" i isprobate neki neobični model,  poput ovih s ružičastim staklima, jer su sada na vrhuncu popularnosti.
 
Maxi haljina
 
topshop.com, 420 kn
 
Znamo da ljeti svi vole na sebi imati što manje odjeće, no ljetne noći često i nisu baš toliko nepodnošljivo vruće. Tada je pravo vrijeme za jednu laganu haljinu do poda, stvorenu za romantične ljetne trenutke, a ova cvjetna s golim ramenima je s razlogom hit ljeta.
 
Slamnati šešir
 
Mango, 129,90 kn
 
Ako ste oduvijek htjele biti dama koja nosi šešire, ali vam to u gradu nije polazilo za rukom, ljetovanje je prava prilika da isprobate kako vam stoje. Ljeti je svakako i preporučljivo nositi šešire preko dana kako biste zaštitili lice od štetnih sunčevih zraka i očuvali mladolik izgled. A želite li biti u trendu, odaberite neki s natpisom.
 
Okrugle naušnice
 
H&M, 37 kn (3 para)
 
Ako slučajno još niste čule, "ring" naušnice, kakve ste nosile u srednjoj školi, opet su u modi. A sigurni smo da ćete ih ovog ljeta poželjeti ponovo isprobati pa bi bilo šteta da ih nemate pri ruci na ljetovanju. I ne brinite ako niste sačuvale nijedan par iz tinejdžerskih dana, jer kupiti ih možete posvuda i često dolaze u multi-pakiranju.
 
Kompletić
 
Pull&Bear, top, 79,90 kn; hlače, 99,90 kn
 
Sigurno ste već čule da su kompletići ovog ljeta "in", a o tome ste mogli čitati kod nas. Možda će vam ovaj trend na prvu izgledati blesavo i dječje, no sigurni smo da će vam hrpa neodoljivih modela iz trgovina promijeniti mišljenje. A čak i ako kupite neki kompletić i predomilite se, imat ćete dva super komada koja možete kombinirati s drugom odjećom.
 
Slamnata torbica
 
Zara, 249,90 kn
 
Svaka modna blogerica ovog ljeta u svom ormaru ima bar jednu torbu od slame, no ne samo za plažu. Sada dolaze u raznim oblicama, a iako su najpopularnije one koje izgledaju kao košara, nama je ova s jagodicama posebno neodoljiva. 
 
Bralette top
 

Stradivarius, 249,90 kn

Ako već niste, vrijeme da otkrijete zašto su žene ove godine poludjele za bralette "grudnjacima" bez žice i košarica. Osim što su udobniji od bilo kojeg grudnjaka kojeg imate, preko ljeta ih slobodno možete nositi i umjesto majice, pogotovo ako idete na neki festival. A vaš preplanuli ten posebno će se dobro istaknuti u ovom svijetlom modelu.
 
Natikače
 
Zara, 149,90 kn
 
Sigurni smo da će se mnoge među vama, ako već nisu, ovog ljeta predomisliti oko natikača i nabaviti bar jedan par. A kako i ne biste, kada su modeli u popularnim trgovinama zaista neodoljivi.
 
Kimono
 
Stradivarius, 99,90 kn
 
U prohladnim ljetnim noćima toplinu, ali i dobar stil najbolje će očuvati jedan trendi svileni kimono. Možete ga nositi i kao haljinu, a ovo je jedan od onih odjevnih komada u kojem ćete se uvijek osjećati posebno.