Ima li još jedna sestra Kardashian dečka varalicu?

Foto: Instagram

DOK njegova djevojka putuje prema kući kako bi bila podrška trudnoj i prevarenoj sestri, on se provodi po Beverly Hillsu.

Šoubiz tema tjedna svakako je starleta Khloe Kardashian koja bi trebala roditi svakog trena, nakon što je jučer vidjela snimku na kojoj je vara njezin dečko, 7 godina mlađi košarkaš Tristan Thompson.
 
 
Cijela obitelj Kardashian odmah je odletjela u Cleveland gdje će se roditi djevojčica, a među njima su i Kourtney i Kim koje su se još nedavno odmarale na egzotičnoj lokaciji, no čim su čule vijesti, pohitale su biti podrška svojoj najmlađoj sestri.
 
 
A osim Tristana, čini se i kako 24-godišnji dečko najstarije sestre Kourtney, maneken i bivši boksač Younes Bendjima, voli društvo drugih žena kada nije s dragom. Tako je dotični prvo viđen s glumcem Leonardom DiCaprijom i njegovom mlađahnom djevojkom Camilom Morrone, dok je drugu večer proveo u društvu dviju nepoznatih brineta na večeri u jednom sushi restoranu.
 
 
On, doduše, nije s njima završio u hotelu kao Tristan, no nije dugo trebalo da krenu priče. No čini se kako je njegova veza s majkom troje djece stabilnija nego što drugi misle jer par uživa u ljubavi od 2016. godine.
 
 
Younesa su tako u početku često optuživali da je sa zanosnom 38-godišnjakinjom samo zbog slave i novaca, no čini se kako se ovdje ipak ne radi o još jednoj varalici u slavnoj obitelji.