Index Rouge poklanja unikatnu vjenčanicu s potpisom Sandre Haddad!!

INDEX ROUGE ponovno bira mladenku kojoj će ostvariti san o idealnoj haljini i pokloniti vjenčanicu s potpisom talentirane hrvatske dizajnerice Sandre Haddad!! Sretna mladenka ne samo da će osvojiti vjenčanicu s potpisom, nego će ona biti unikatna i napravljena posebno za nju! Ovaj put će u pomoć mladenkama priskočiti njihove najbolje prijateljice koje će svoju frendicu prijaviti da postane "Index Rouge mladenka" i osvoji romantičnu vjenčanicu Sandre Haddad.

Postani "Index Rouge mladenka"

Buduću mladenku mogu prijaviti isključivo ženske frendice i to tako da na naš Facebook zid nalijepe dvije slike slike na kojima su sa svojom frendicom koja se udaje: jednu iz mlađih dana (vrtić, škola, fax) i jednu aktualnu. Uz fotke priložite i zgodnu priču o vašem prijateljstvu, a najsimpatičnije cure nagradit ćemo tako da ćemo njihovoj frendici pokloniti prekrasnu vjenčanicu rađenu posebno za nju!

Ime nove "Index Rouge mladenke" proglasit ćemo 1.11.2011., a prijateljice koje su je prijavile također će biti nagrađene za svoj trud.

Upoznajte kreatoricu Sandru Haddad

Sandra Haddad, tridesetjednogodišnja dizajnerica iz Zagreba predstavila je svoju prvu liniju romantičnih haljina i vjenčanica u jesen 2010.  Inspirirana ljupkošću gracioznih balerina odlučila je tada pretvoriti svoje modne ideje u neodoljivo romantične i bajkovite vjenčanice. Ideju o unikatnim haljinama koje će biti izrađene posebno za svaku djevojku pretvorila je u male ekskluzivne  i limitirane kolekcije. Upravo je takva i njena nova kolekcija za jesen pod nazivom Fairytale. Čarolija boja i cvjetnih detalja najbolji su opis ovih neobično bajkovitih modela vjenčanica.

Kako svaka njena haljina izražava njenu sanjalačku prirodu novu Fairytale kolekciju kreirala je za djevojke koje žele zaviriti iza zrcala te tako barem nakratko postati dio najljepše priče.


Cure, prijavite svoju frendicu na našu Facebook stranicu i pomozite joj da postane nova "Index Rouge mladenka" i u haljini iz snova sretno uplovi u bračnu luku!