Indexov kolumnist Dean Pelić na naslovnici Men´s Healtha

Foto: Men's Health 

ZIMSKE će mjesece svim damama ugrijati nova naslovnica časopisa Men's Health, koju krasi maneken, voditelj i autor knjige "Njegova strana priče: Tebi", Dean Pelić. 
 
"Počeo sam pisati potkraj osnovne i početkom srednje škole. Obično to kreće sa zadaćnicom, nakon toga shvatiš da želiš reći nešto više, pa se to više jednog dana pretvori u roman. Da, uistinu sam napisao tinejdžerski roman, bilo mi je tada 15 godina... Sjećam se da sam ga čak pokušao objaviti. Poslao sam ga na 40 adresa i, naravno, nisam dobio nijedan odgovor. Nakon toga počeo sam pisati i pjesme...", započeo je svoju priču 30-godišnji Dean, koji je i uspješni maneken.
 
 
"Onda sam počeo pisati i blog, i to na engleskom. To se, naime, događa kad se zaljubite u djevojku koja je strankinja i kojoj želite objasniti da niste poput ostalih. Nije prošlo ni mjesec dana, kada sam stupio u kontakt s urednicom rubrike Index Rougea, Dinom Plevnik Hajduk, na portalu Index.hr. Objasnio sam joj da nisam osoba koja izlazi svaki vikend i samo se zeza, a ona je odgovorila da upravo to i traži. I dvije godine poslije, evo knjige." 
 
No, kako je televizija bila njegov san od malih nogu, rado je prihvatio poziv da vodi "TV Bingo". Odlučio je ostati u Hrvatskoj, ali putovanja su i dalje prva na njegovoj listi prioriteta.
 
"Pogledajte me, u običnoj sam bijeloj majici i trapericama, imam tri godine star mobitel, koji je užasno spor... Ali, sve to mi nije važno, samo mi dajte da putujem. Neki su se davno tukli da bi ušli u modnu trgovinu, ja bih se vjerojatno potukao samo da povoljno kupim avionske karte za New York. Privlače me i otoci, Kuba osobito", otkrio je zgodni Umažanin.
 
A sve Deanove kolumne možete pročitati ovdje.