Iva Jerković proslavila rođendan u savršenoj ljetnoj haljini

Foto: Instagram

OVOG ljeta modom su zavladale točkice. Šarmantni i razigrani uzorak odavno je osvojio srca trendseterica i zavladao Instagramom, a s dolaskom toplijeg vremena preselio se i na ulice.

Nose se na apsolutno svemu, od haljina pa sve do modnih dodataka. Unatoč njihovoj jednostavnosti, haljine ukrašene točkicama su dovoljno upečatljive da bi se odlično snašle u apsolutno svim prilikama pa nećete pogriješiti ni ako ih odjenete za svečanije događaje ili pak večernji izlazak, a jednu takvu odabrala je i Iva Jerković za proslavu rođendana.

Romantična bijela haljina ukrašena plavim točkicama savršen je odabir za vruće ljetne dane, a istovremeno je decentna, profinjena i romantična. Gornji dio u stilu korzeta naglašava vitki struk, dok ostatak haljine prati ženstvenu liniju tijela. Odličan odabir ako tražite nešto u čemu će vam biti dovoljno udobno i tijekom najtoplijih dana.

Iva je svoj look zaokružila jednostavnom frizurom i decentnim make-upom, a u točkice su se dosad zaljubile i Nina Badrić, koja nas je oduševila spojivši nespojive komade, ali i Melania Trump koju smo imali prilike vidjeti u razigranom izdanju od 17 tisuća kuna.