Izabel Kovačić ne može odoljeti najpraktičnijem trendu sezone

SVAKA sezona donosi hrpu novih trendova, no ove jeseni poseban je fokus na jednom koji spaja udobnost, praktičnost i chic izgled, i to u raznim prilikama.

Pogađate li o čemu se radi? Riječ je o kombinezonima i to širokim modelima koji krojem podsjećaju na radnička odijela, no sa ženstvenim i laskavim detaljima, poput dekoltea ili remena za struk.

Velika ljubiteljica ovog trenda koji olakšava odijevanje je i supruga našeg nogometaša Matea Kovačića Izabel koja nas je ove jeseni već oduševila u nekoliko različitih varijanti ovog trenda, a nakon odličnog traper modela uskočila je u iznenađujuće elegantni maslinastozeleni "radnički" kombinezon.

Na svojem Instagramu objavila je niz fotki na kojima pozira u trendi komadu koji je u gornjem dijelu krojen poput balonera dok na nogavicama ima brojne džepove, poput cargo hlača koje su također ove jeseni u modi.

Izabel ga je iskombinirala s jednostavnim crnim sandalama s dva remena i dioptrijskim naočalama s tankim zlatnim okvirom u obliku šesterokuta koje joj pristaju sjajno, dok je dekolte naglasila minimalističkom ogrlicom s privjeskom.