Izabel Kovačić nosi sve hit modne dodatke za ovu sezonu

Foto: Instagram

SUPRUGA našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića Izabel budno prati modu i njeni outfiti uvijek su u koraku s posljednjim trendovima.

A ove sezone posebno je fokusirana na modne dodatke i nije propustila nijedan hit komad pa je njezin Instagram profil, na kojem se redovito hvali outfitima, sjajan podsjetnik na aktualne trendove.

Posljednji hit komad kojim se pohvalila na društvenoj mreži je široki crni obruč za kosu, dodatak koji je ove godine preplavio Instagrame modnih influencerica, a obožava ga i vojvotkinja Kate Middleton.

Uz crni, Izabel je nabavila i obruč u bijeloj boji.

Još jedan megapopularan ukras za kosu kojem nije odoljela su biserne ukosnice, koje ove sezone jamče elegantan izgled u svim prilikama.

Uložila je i u dizajnersku ukosnicu s logom modne kuće Chanel koja je rezervirana za one malo dubljeg džepa, za razliku od ukosnica s (lažnim) biserima koje je moguće naći u raznim trgovinama po cijenama za svačiji džep.

Izabel svoju bujnu kosu često veže i takozvanim scrunchie-gumicama koje su se u modu vratile iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Nije joj promaknuo i jedan mikrotrend kojim je ove sezone posebno zaluđena i manekenka Gigi Hadid, a riječ je o lancima za sunčane naočale.