Izabel Kovačić se stopila s okolinom u trendi haljini boje pijeska

Foto: Instagram

SUPRUGA našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića ne prestaje nas oduševljavati svojim modnim odabirima.

Nakon što je prošli tjedan zablistala na vjenčanju slavnog nogometaša Sergia Ramosa i voditeljice Pilar Rubio u Sevilli, sada je na svojem Instagramu objavila fotografiju s ljetovanja i ponovno nas osvojila stajlingom.

Lijepa Izabel pozirala je na pješčanoj plaži s kojom se potpuno stopila svojim stajlingom te je usput potvrdila i jedan veliki trend za ovo ljeto.

"Narančasta je nova crna", napisala je u opisu fotke referirajući se na ručnik koji je omotala oko glave i ležaljke na plaži.

No našu pažnju privukla je njezina haljina koja je i bojom i krojem u koraku s aktualnim trendovima. Iako je na glasu kao dosadna, bež je trenutno jedna od najpoželjnijih boja u modi, a i ove tople sezone "in" su haljine krojene u stilu košulje, kakva je i ova koju nosi Izabel. Detalj koji nas je posebno oduševio je pleteni remen koji je, osim što je istaknuo njezin struk, podario ljetni izgled haljini s dugim rukavima. 

Moramo spomenuti i njezine sunčane naočale sa staklima pravokutnog oblika koje su također u skladu s trendovima, kao i male zlatne okrugle naušnice koje su nepogrešiv izbor nakita za ljeto.