Lucija Lugomer na ovim fotkama izgleda kao fatalna zavodnica i daruje vas super popustima

Foto: Press

Društvene mreže vrve objavama blogerica, influencerica i celebrity djevojaka u kojima je polovica njihovog lica našminkana, a druga polovica je potpuno prirodna. Tim fotografijama dokazuju koliko make-up može izmijeniti izgled. Upravo u tome smo i mi pronašli inspiraciju kako bismo svim pripadnicama ljepšeg spola pokazale kako je različitim tehnikama moguće postići mnoštvo look-ova, ovisno o prigodi i želji pojedinca. A što je najbolje, sve smo zapakirali u plus size popuste!
Max Factor, Bourjois, Rimmel, Real Techniques i odabrani mirisi Christina Aguilera, Bruno Banani i Naomi Campbell sudjeluju u kreiranju različitih lookova s Lucijom Lugomer.

Glam look

Max Factor bio je jedan od najpoznatijih filmskih vizažista čije su kozmetičke inovacije revolucionarizirale ne samo filmsku šminku nego i svakodnevno šminkanje. 1909. godine u Hollywoodu osnovana je njegova tvrtka „Max Factor&Co“ koja je dosegnula vrtoglav uspjeh. 1928. godine Max Factor je osvojio Oskara za dostignuća i doprinos u stvaranju filmske šminke. Danas je Max Factor brand usko vezan uz modni svijet koji suradnjom s poznatim svjetskim vizažistima spaja trendove i zahtjeve modernih žena u inovativne proizvode.

Moramo se složiti kako Lucija Lugomer izgleda uistinu glamurozno! Na usnama nosi Max Factor Velvet Matte ruž koji svojim mat finišem ne isušuje usne već ih njeguje svojim hidratantnim česticama. Max Factor Healthy Skin puderom ten je ujednačen, a nedostatci su prikriveni. Koža lica je njegovana uz zadržavanje prirodnog izgleda. Za ravnomjerno nanošenje pudera i besprijekoran ten, korištena je Real Techniques Miracle Complexion spužvica. Oči su naglašene Max Factor Masterpiece paletom sjenila koja sadrži nijanse različitih finiša za idealan izgled u svim prilikama.Sjenila su nanesena Real Techniques četkicama koje se nalaze u Real Techniques Starter Setu.

Kako bi se uokvirio Lucijin look, važno je nanijeti miris koji će u zraku ostavljati dašak glamura. Christina Aguillera edp miris zavodljiv je i ženstven, kao što je i sama pjevačica. U bazi parfema nalaze se mošus, sandalovina i vanilija, a egzotični voćni koktel od mandarine, breskve i borovnice u top notama izmjenjuje se s notama jasmina, đurđice, božura i zrele šljive. 
Bruno Banani Dangerous Woman edt opisan je kao orijentalni miris zavodljivog i senzualnog karaktera. Gornje note su voćno – kiselkaste, srce prožima egzotično cvijeće s kokosovim mlijekom, dok baza sadrži vaniliju i gurmanske note.

Miris Naomi Campbell Classic edt plijeni pažnju zbog svoje posebnosti i kvalitete. U visokim notama je voćno-cvjetni koktel, u srcu je nježno cvijeće, a baza je slatka puderasto-mošusna.

Romantic look

Davne 1863. godine glumac i umjetnik Joseph-Albert Ponsin kreirao je guste, voštane ruževe za pariške glumice. Bila je to svojevrsna beauty revolucija i nakon toga se ritual ukrašavanja promijenio zauvijek. Dvije godine kasnije, njegov je poslovni partner Alexandre-Napoléan Bourjois razvio brand u novom smjeru i lansirao prvo lagano puder-rumenilo - Rouge Fine de Théatre. Bourjois se oduvijek vodio kreativnošću, što je njegov moto od samih početaka. Mirisi su važan dio Bourjois povijesti: svaki proizvod krasi neodoljiv miris, dajući mu poseban čar.

Kako bi Lucija Lugomer zasjala romantičnim lookom, korištena je Bourjois Volume Reveal maskara koja sadrži mnoštvo benefita koji ju čine izvrsnom! Formula čini trepavice naglašenima od korijena do vrha, bez grudica. Ugrađeno ogledalce koje trostruko uvećava omogućuje precizno nanošenje maskare u svakoj situaciji. Prijeko potrebno za romantičan look jest definiranje usana, što je kod Lucije postignuto Bourjois Rouge Edition Velvet ruževima koji na usnama ostavljaju baršunast finiš. Naposljetku, Bourjois heroj je rumenilo koje osim neodoljivog mirisa donosi savršenu boju obrazima. Za nanošenje rumenila korištena je Real Techniques Blush četka.

Kao što Bourjois naglašava, mirisi su važni u romantici. Christina Aguillera Glam X edp je miris cvjetno-orijentalnog karaktera. Miris se otvara notama mandarine, breskve, anisa i cvijeta naranče, a u srcu krije jasmin, đurđicu i freziju. Baza mirisa je drveno-orijentalna, topla i senzualna, zahvaljujući mošusu.

Naomi Campbell Cat Deluxe edt je zavodljivi i baršunast miris u čijem srcu su nježna breskva, božur i ljubičica. Baza mirisa su vanilija, pačuli i mošus.

Bruno Banani woman edt je drvenkasti miris s voćnim notama. U visokim notama su slatka naranča, bršljan i vodeni ljiljan. U srcu su breskva, frezija i đurđica. Podloga mirisu su bijeli mošus i kremasta vanilija.

Party look

London kao glavni grad Engleske broji preko pet tisuća pubova u kojima mladi vole partijati. Za party look Lucije Lugomer korišten je make-up branda Rimmel London koji potječe, kako mu i ime kaže, upravo iz Londona. 1834. godine Eugen Rimmel osmislio je maskaru, a nakon te uspješnice nastavio je s uspjesima u drugim make-up proizvodima.

Svaki dobar party ne prolazi bez koktela koji se pripremaju u shakerima. Rimmel London Volume Shake maskara dolazi u atraktivnom pakiranju u obliku shakera kako bi se naglasio njen najveći benefit: shaker sistem koji minimizira isušivanje maskare. Osim toga, maskara precizno definira trepavice od samog korijena i pruža bogat volumen. Osim maskare, za jasnu definiciju party look-a korišten je Rimmel Glam'eyes tuš s četkicom koja omogućuje povlačenje preciznih linija bez razmazivanja. Rimmel Kate Sculpting paleta koristi se za konturiranje i posvjetljivanje lica te kao rumenilo. Za nanošenje sadržaja palete koristi se Real Techniques Blush četka. Kako bi se upotpunio party look, Rimmel 60 seconds lakovi za nokte dolaze u nijansama koje zadovoljavaju svačije kriterije, lako se nanose, brzo suše i traju do sedam dana. Mirisi imaju moć stvaranja snažnih sjećanja zbog čega je važno odabrati optimalan miris za party look.

Bruno Banani No Limits Woman edt namijenjen je seksepilnoj i opasnoj ženi koja voli biti u središtu pozornosti. Gornje note sadrže crni ribizl, mandarinu i neven. Nježni jasmin i kakao u srcu smješteni su na slatku bazu vanilije i maline.

Naomi Campbell Cat Deluxe At Night edt intenzivnija je varijanta svog prethodnika. Laganu breskvu u srcu zamijenilo je cvijeće i egzotično voće. Parfem se otvara zelenim notama, crnim ribizlom i kruškom. U srcu su božur i ciklama, a bazu mirisa čine pamuk, amber i drvene note.
Christina Aguilera Unforgettable edp je miris namijenjen ženama koje za sobom žele ostaviti nezaboravan trag.Kompozicija je orijentalno – cvjetna. U gornjim notama nalaze se nar i šljiva. Srce parfema čine cvjetovi noćnog jasmina i turske ruže koje je položeno na bazu tonkovca, kašmira i vanilije.

U DM prodavaonicama pronađite proizvode brendova koji sudjeluju u kreiranju sva tri look-a na izvrsnim popustima: PLUS SIZE POPUSTIMA!

Za kupnju dva proizvoda ostvarite 30%, tri proizvoda 35% i četiri proizvoda 40% popusta! Proizvodi se mogu kombinirati.