Jarke boje za sramežljive cure

OTKAKO je Gucci izbacio dvobojne haljine i kompletiće u snažnim kontrastnim bojama, cijeli je svijet poludio za kombinacijama koje se sastoje od dvije ili tri dosad "nespojive" boje. Velike zvijezde poput J.Lo i Beyonce požurile su pokazati svoje hrabre kombinacije boja na crvenom tepihu, a za sve kojima se sviđa taj koncept, ali vas je strah da ne pretjerate, preporučujemo nekoliko jednostavnih savjeta pomoću kojih ćete i vi biti u trendu.

Jarki detalji na neutralnim podlogama

Ako mislite da je previše obući narančasto-ljubičastu haljinu začinjenu zelenim cipelama, a želite oživjeti svoju garderobu, najlakši način je da se poigrate detaljima. Jednostavnu crnu haljinu ili klasičnu kombinaciju traperica i bijele košulje začinite cipelama, torbicom i narukvicama u kontrasnim bojama. Dućani su prepuni platforma cipela, pernatih ogrlica i plastičnih narukvica u jarkim bojama koje ćete izvrsno kombinirati s jednostavnim komadima odjeće.

Šminka u jarkim bojama

Šminka u živahnim bojama najjeftiniji je i najlakši način da se poigrate ovim trendom. Ruž boje fuksije u kombinaciji s električno plavim tušem za oči ili žuto sjenilo i narančasto rumenilo - kombinacija je bezbroj, a ako niste zadovoljni rezultatom, sve jednostavno možete ukloniti s par pokreta.

Smjele kombinacije za plažu

Na plaži je sve dopušteno pa ako niste dovoljno odvažni da isprobate žarke boje u gradu, lako možete kombinirati odvojene dijelove bikinija u kontrasnim bojama. Tamniju boju uvijek nosite na dijelovima tijela koje želite vizualno smanjiti. Uz šareni badić, na plažu možete ponijeti i kaftan, japanke i šešir u jarko narančastoj, ružičastoj i ljubičastoj boji.