Jason Momoa zapalio Instagram u izdanjima koja samo njemu dobro stoje

Foto: Instagram

NAJZGODNIJI muškarac 2018. godine prema ljestvici TC Candlera ponovno je potvrdio ovaj status. 

Naime, glumac je povodom intervjua s časopisom Esquire, na čijoj je i naslovnici, objavio fotke sa snimanja na svojem Instagram profilu i zaludio svoje obožavateljice. 

To dokazuje činjenica da je s ove tri fotografije u manje 24 sata skupio preko milijun lajkova te nebrojeno mnogo komplimenta na svoj račun. Na prvoj fotografiji Momoa nosi kaput s leopard uzorkom, donji dio pidžame i niz ogrlica s kojima ga uvijek viđamo. No, ono što je ukralo svu pažnju (osim golog torza) je činjenica s kojom se pohvalio i u opisu - da zna glačati što je i demonstrirao. 

Na drugoj fotki, koja je završila na naslovnici, Momoa pozira u bijelom sakou dok drži crnu mačku u rukama. U intervjuu se, između ostalog, pohvalio svojim životinjskim carstvom i otkrio da ima magarca te dva psa koji su zapravo mješanci aljaškog malamuta i vuka. 

Na posljednjoj fotki glumac muževno jede breskvu te pozira s prstenjem i ružičastom scrunchie gumicom na ruci s kojom se pojavio i na dodjeli Oscara ove godine i s kojom je dokazao da njegovu muževnost ništa ne može umanjiti. 

Inače, Momoa ove gumice ne koristi samo kao modni dodatak, a da ih zna upotrijebiti na više načina, dokazao je u videu koji je snimio za Esquire.